Publicat: 21 Mai, 2019 - 11:18
Share

Furtuna de aseară a afectat puternic municipiul Ploieşti, unde s-au înregistrat pagube ca urmare a prăbuşirii unor arbori peste două autoturisme.

Un echipaj de pompieri s-a deplasat pe strada Cibinului, pentru a îndepărta o grindă din beton care ameninţa să se prăbuşească peste trecători. Un alt copac a căzut pe faţada unui bloc la nivelul etajelor 2 şi 3 de pe strada Soldat Erou Arhip Nicolae. Pe strada Veronica Micle, militarii au intervenit pentru a îndepărta o bucată de tablă. Şi pe Aleea Şcolii pompierii au acţionat pentru a îndepărta izolaţia din polistiren de la un bloc.

Pompierii au acţionat şi în Valea Călugărească pentru a îndepărta un copac care s-a prăbuşit pe partea carosabilă.

În localitatea Mizil, pe str. Mihail Kogălniceanu, un copac a rupt firele unui stâlp de alimentare cu energie electrică, provocând un incendiu la acoperişul unei locuinţe.

Probleme au fost şi pe străzile Lt. Radu Nicolae, Mihai Bravu şi Democraţiei din cauza a trei copaci căzuţi pe partea carosabilă.

Un alt copac a căzut pe DN1B, km 47, la limita cu judeţul Prahova iar pe DJ 100 C, între Fulga-Mizil, drumul a fost blocat de 2 stâlpi din beton care s-au prăbuşit pe carosabil.

Pe DN1D, în satul Bărăitaru din comuna Drăgăneşti, un echipaj de pompieri a acţionat pentru degajarea unui copac căzut pe partea carosabilă.

Toţi copaci au fost doborâţi din cauza vântului puternic, aceştia blocând parţial sau total circulaţia. Cu ajutorul drujbelor, militarii au acţionat pentru îndepărtarea lor.Comunicat de presă - ISU Prahova

Tag-uri Institutii: