9 mai 2021

Iuliana Tudor, cu lacrimi în emisiunea „Nu există nu se poate”: „Andreea m-a provocat să fiu altcineva!”

Distribuie pe rețelele tale sociale:

„Este o sărbătoare de om! Un suflet cald, mult mai sensibil decât lasă să se vadă forţa ei de om de televiziune”, spune Andreea Marin despre invitata sa de astăzi, în a doua zi de Paşte, în emisiunea „Nu există nu se poate”, la TVR 2. Luni, 3 mai, de la ora 18:00 oaspete este Iuliana Tudor, o vedetă-simbol TVR, care aduce săptămânal talent-show-ul de folclor „Vedeta populară”. Despre întâlnirea din ediţia specială „Nu există nu se poate”, Andreea Marin a mărturisit că este încărcată de emoţie şi îi mulţumeşte colegei sale pentru mărturiile sincere şi profunde. Dincolo de omul de televiziune puternic, carsimatic şi ambiţios, pe care îl ştiu fanii, Iuliana Tudor se descoperă de această data cu lacrimi în ochi când vorbeşte despre părinţii săi şi mai ales despre problemele de sănătate ale mamei şi cu emoţie în glas când îşi aminteşte de şicanele pe care le-a trăit la şcoală: „Niciodată nu am permis experienţelor de tot felul care au venit peste mine să mă doboare”, spune Iuliana Tudor.

„Andreea m-a provocat să fiu altcineva de cât am fost până acum, probabil, în faţa camerelor. Am stat de vorbă nu mai mult de două-trei minute şi m-a provocat la o poveste care să înceapă din punctual 0, din copilărie, şi până în prezent. E greu pentru oricine să facă arcul acesta peste timp în doar câteva fraze. Însă simplul gând către copilărie cred că pentru fiecare dintre noi aduce o altă stare. Şi atunci, pentru că m-am ancorat aşa de tare în perioada aceea cred că de acolo au venit emoţiile. Mai cred şi că a fost o zi specială. Am fost pregătită pentru ceea ce ştiu că faceţi aici, în TVR, într-un loc cu multă încărcătură atât pentru tine, cât şi pentru mine, în Studioul 1, unde am început „O data-n viaţă”. Locul acesta, dincolo de faptul că spunem că este „acasă” pentru noi, te face să te confunzi cu el”, a spus Iuliana Tudor.

Nu e sărbătoare de Paşti fără o masă bogată! Cele mai alese bucate au fost aduse din Maramureşul istoric în platoul emisiunii „Nu există nu se poate”. Surpriza a fost pregătită de Măriuca Verdeş, din Călineşti, profesor la Colegiul Naţional Pedagogic „Regele Ferdinand”, din Sighetu Marmaţiei şi fondatoarea Asociaţiei „Rădăcinilor străbune”, care pune umărul în perpetuarea identităţii locale şi tradiţionale în rândul tinerei generaţii.

„Am adus preparatele tradiţionale specifice Maramureşului istoric. La noi e un obicei ca tot ce se prepară să se ducă mai întâi la sfinţit şi pe urmă să se mănânce. Am adus miel umplut, ouă, pască, cozonac, cornuleţe şi chiar şi un „miel” făcut din aluat de pita, pentru bucuria copiilor. Cam tot ce se pune pe masa de Paşte.
Dumnezeu vă deie bine!”, a spus Măriuca Verdeş.