25 aprilie 2024

Iuliana Tudor îşi duce fiul la spovedit pentru prima oară

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Realizatoarea emisiunii „Vedeta populară” de la TVR 1 ne-a dezvăluit cum petrece sărbătoarea de Paşti în acest an.

„Sunt bucuroasă şi emoţionată, pentru că finalul postului Sfintelor Paşti aduce o premieră în familia noastră – este anul în care Tudor va înţelege exact ce înseamnă Taina Spovedaniei, care este rostul mărturisirii în faţa lui Dumnezeu”, declară Iuliana Tudor, considerând că fiul ei este îndeajuns de mare pentru a primi Sfânta Împărtăşanie după toate rânduielile bisericeşti.

Ca de obicei, vedeta TVR a ales să petreacă Sărbătoarea Pascală alături de familie, în Băicoi, Prahova, la părinţi. „Mă bucur că anul acesta, spre deosebire de anul trecut, putem merge cu toţii la Înviere”, mărturiseşte Iuliana, amintindu-şi de momentele triste pe care restricţiile impuse de pandemie le-au provocat în 2020. Cât despre pregătirea mesei de Paşti, aceasta cade, în mare parte, în sarcina… mamei, Iuliana fiind zilnic pe platoul de filmare, de dimineaţa până seara, pentru înregistrarea sezonului 6 al emisiunii „Vedeta populară”. Cu toate acestea, vedeta dezvăluie că, în ciuda programului încărcat, are o contribuţie cu tradiţie în familie: „Ca în fiecare an, îmi este rezervată bucuria de a face eu pasca, este oarecum specialitatea mea între preparatele pe care le pregătim cu această ocazie”, mai spune ea.

Iuliana Tudor ne invită să sărbătorim româneşte: de Paşti, toată România e populară!

Sezonul 6 al emisiunii „Vedeta populară” de la TVR 1 îşi începe aventura. Concurenţi care ne surprind cu talentul şi pregătirea lor vin să ne emoţioneze şi să ne aducă voie bună în case. Pe 2 mai, de la ora 21.00, Iuliana Tudor ne aşteaptă la prima ediţie de concurs „Vedeta populară”, la TVR 1.

Am văzut, duminica trecută, cum s-au desfăşurat preselecţiile pentru cel mai iubit talent-show de folclor, „Vedeta populară”. Dintre sutele de pretendenţi, au fost aleşi cei mai buni, care se vor lupta în acest sezon pentru Marele Trofeu şi premiul de 100 000 de lei. În seara de Paşti, Iuliana Tudor lansează competiţia propriu-zisă, invitând în scenă primii cinci concurenţi selectaţi.

La doar 18 ani, o tânără din Oradea ştie deja că nu toate poveştile se încheie cu „şi au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi”… Cu toate acestea, muzica i-a fost companion de-a lungul vieţii, iar acum cântă la pian, acordeon, clarinet, fluier, nai şi caval. O vom cunoaşte la „Vedeta populară” duminică seară, când va încerca să impresioneze cu vocea sa publicul, dar şi juriul format din Grigore Leşe, Elise Stan, Niculina Stoican, Cornelia Rednic şi Bogdan Mihai Simion.

Un semn divin pare să fi primit cea de-a doua concurentă, o adolescentă din Vâlcea, că muzica e şi drumul ei în viaţă. Provenind dintr-o familie cu cinci fete, tânăra de 17 ani a avut, de mică, publicul în faţa căruia s-a desfăşurat. Acum combină folclorul cu muzica psaltică, la liceul de arte, şi vrea să convingă şi publicul de talentul ei.

Tot duminică seară vom cunoaşte un tânăr… filipesco-irlandez. Născut şi crescut în Filipeştii de Bacău, el s-a mutat, la 14 ani, cu familia, în Irlanda. Acolo a prins gustul musical-urilor, unde a cântat şi dansat pe scenă, dar de curând a revenit în ţară, de dorul folclorului românesc. Vom vedea în seara de Paşti dacă pasiunea sa îl va şi propulsa în semifinala „Vedeta populară”.

La acelaşi lucru aspiră şi o piteşteancă de 18 ani cu suflet de artist. Scrie poezii şi romane de dragoste, cântă de când avea patru ani şi colecţionează costume populare vechi. Visează, însă, la o carieră în domeniul medical.

Cea de-a cincea concurentă a serii vine la „Vedeta populară” la îndemnul profesorilor de la şcoala din Roşiori de Vede unde lucrează ca femeie de serviciu. Viaţa a trecut-o prin multe încercări, dar muzica i-a fost mereu alături. Aşteptăm să o vedem devenind vedeta liceului în seara de Paşti, la TVR 1.

La această ediţie „Vedeta populară”, artiştii se vor bucura de scenă şi lumina reflectoarelor în acompaniamentul Orchestrei Ansamblului Folcloric Profesionist Izvoare Dobrogene din Constanţa, al Centrului Cultural Teodor Burada, dirijor Cristian Obrejan. Spectacolul se vede pe 2 mai, de la ora 21.00, la TVR 1, fiind preluat simultan şi la TVRi şi TVR Moldova.