Publicat: 26 Februarie, 2017 - 16:57

Vedeta TVR și nonconformistul artist sunt gazdele semifinalei din 26 februarie și a finalei din 5 martie, transmise în direct de TVR 1, TVR HD și TVR Internațional, precum și pe TVR+, de la 20.30. Ioana Voicu se va afla în Camera Verde.

La TVR, serile de duminică au un nume: Eurovision. Dacă pe 19 februarie concurenții fac o repetiție cu public înainte de show-urile finale, pe 26 februarie și 5 martie urcă pe scenă în Semifinala și Finala Selecției Naționale, pentru a ne convinge că au cea mai bună melodie pentru Kiev. Îi vor încuraja de aproape vedeta TVR Iuliana Tudor și solistul Dan Helciug, prezentatorii celor două spectacole. În Camera Verde, Ioana Voicu va culege impresiile, reacțiile și emoțiile artiștilor. Evenimentele din 26 februarie și 5 martie vor fi transmise live de TVR 1, TVR HD și TVR Internațional, precum și online, pe TVR+, începând cu ora 20.30.

'Pentru orice om de televiziune pasionat, Selecția Națională a concursului Eurovision este o provocare. Mă bucur că sunt parte din acest proiect în acest an. Este pentru prima dată când prezint semifinala și finala competiției, într-o ediție care, după cum s-a văzut deja, arată foarte bine! Doresc succes tuturor concurenților și să câștige cel mai bun!', declară Iuliana Tudor. La rândul lui, Dan Helciug se arată încântat de implicarea în acest proiect: 'Invitația TVR de a prezenta concursul Eurovision anul acesta mă onorează și sunt foarte bucuros că mă voi afla pe scenă alături Iuliana Tudor la show-urile finale', spune artistul.

Dacă pe 26 februarie, dintre cei 15 aleși doar 10 merg în finală în urma votului juriului de specialiști, pe 5 martie, într-un show care ne va ține pe toți cu sufletul la gură până în ultimul moment, românii vor alege reprezentatul pentru concursul Eurovision din acest an. Dintre cele 10 melodii finaliste, una va fi desemnată, prin televot, câștigătoarea Selecției Naționale Eurovision 2017.

În cadrul Finalei, telespectatorii vor putea participa la campania 'Eurovision te premiază!', la care Marele Premiu este un automobil. (*)