25 octombrie 2021

Ivan Bogdan Gruia: Conform ordinului abuziv al MS, multe localităţi din România ar trebui carantinate azi! Printre ele, Bucureşti şi Cluj!

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Ţara mai are Guvern, prim-ministru sau ministru al Sănătăţii?

Un ordin care modifică criteriile de carantinare pentru localităţile din România a fost publicat în Monitorul Oficial fără ca Guvernul, primul ministru sau şeful DSU, Raed Arafat să fie informaţi!

Semnatara ordinului, secretarul de stat Andreea Moldovan, mâna dreaptă a ministrului Voiculescu sau poate ambele mâini, a trecut peste orice prevedere legală! Un nou ordin de carantinare nu poate fi emis fără acordul CNSU, condus de premierul ţării!

În această stare de fapt, cu acest ordin publicat în Monitorul Oficial, românii pot fi carantinaţi conform unui calcul matematic, respins de mulţi experţi!
Degringolada actualei guvernări continuă! Libertatea individuală sau colectivă poate fi suprimată de orişicine? Nu mai avem Guvern, prim-ministru care să gireze ce apare în Monitorul Oficial? Ce a devenit acesta? Revista de satiră Urzica?

Gafele monumentale ale ministrului sănătăţii devin virale, pandemice! Virusul nepriceperii este mai periculos decât Covidul. Vieţile românilor nu pot fi ordonate în funcţie de cum vrea un singur individ şi nici cum trage coaliţia cu dinţii de putere.

Conform acestui ordin abuziv, multe localităţi din România ar trebui carantinate azi! Printre ele, Bucureşti şi Cluj!

Aşa cum pandemia va avea un sfârşit şi guvernarea voastră va avea unul. Al vostru este, însă, foarte aproape.

Declaratie deputat Ivan Bogdan Gruia (PSD)