Publicat: 2 Iulie, 2019 - 13:19
Share

Keysight Technologies, Inc. (NYSE: KEYS), una dintre cele mai mari companii de tehnologie din lume care ajută companii, furnizori de servicii și administrații guvernamentale să accelereze inovația pentru o lume mai conectată și mai sigură, anunță lansarea Ixia Vision X network packet broker, o platformă modulară de mare densitate care le oferă companiilor posibilitatea să adapteze nivelul de vizibilitate a datelor în funcție de nevoile actuale și viitoare ale centrelor de date.

“În prezent, echipele responsabile pentru operațiuni de securitate și rețelistică se confruntă cu o creștere fulminantă a volumului de date, la o viteză care depășește abilitatea oamenilor de a le ține sub control”, a afirmat Bob Laliberte, Senior Analyst la ESG. “Este imposibil să gestionezi eficient securitatea și monitorizarea acestor medii fără un layer de abstractizare, cum este cel oferit de un NPB sofisticat, care să trimită strict datele potrivite către tool-urile potrivite, asigurând o analiză și un proces de luare a deciziilor rapid.”

 “Vision X le oferă companiilor o platformă pregătită pentru provocările viitorului, capabilă să controleze nivelul de vizibilitate a datelor în cadrul centrelor de date astfel încât să faciliteze luarea mai rapidă de decizii”, a spus Recep Ozdag, Vice President Product Management al Ixia Solutions Group, parte din Keysight. “Companiile au nevoie de acest layer de abstractizare între volumul și viteza datelor, pe de o parte, și multitudinea de tool-uri de securitate, performanță și business analytics, pe de altă parte. Vision X le oferă, deci, echipelor operaționale flexibilitatea de care au nevoie pentru a controla vizibilitatea datelor indiferent de evoluția centrelor de date și a instrumentelor de monitorizare folosite.” 
Vision X, noul network packet broker, a fost creat de Ixia pe o bază modulară, care să le ofere clienților posibilitatea de a selecta diferite funcționalități, capabilități și viteze pe măsură ce se extinde și centrul lor de date. Astfel, echipele responsabile pot să mărească vitezele și lățimea de bandă a soluției lor de vizibilitate odată cu capacitatea instrumentelor de securitate și monitorizare. 
Noul produs Ixia Vision X:
•    Poate să colecteze până la 6 Tbps de trafic, de la edge până la core, permițând o procesare și analiză a datelor mai bună
•    Permite extinderea și/sau a modificarea monitorizării centrului de date prin utilizarea de module ce pot fi personalizate fără întreruperea activității cu opțiuni de porturi multi-speed, îmbunătățind astfel valoarea ROI
•    Poate procesa până la 2 Tbps de date la viteze de 10G până la 100G și asigură trimiterea lor către instrumentul potrivit, minimizând totodată spațiul necesar și consumul de energie datorită unui design de unitate cu 3 rack-uri
•    Asigură procesarea  datelor cu zero pierderi, datorită compilatorului Ixia dinamic de filtre care garantează respectarea normelor de securitate, oferindu-i, în același timp, o experiență îmbunătățită utilizatorului
•    Include o interfață grafică cu funcționalități de tip drag și drop ce reduc timpul necesar pentru configurare 
•    Este compatibilitate cu familia de NPB-uri Ixia, care, atunci când sunt utilizate alături de IXIA Fabric Controller, oferă posibilitatea de a centraliza controlul asupra proceselor de  monitorizare a rețelei.
Despre Keysight Technologies
Keysight Technologes, Inc (NYSE: KEYS) este una dintre cele mai mari companii de tehnologie din lume, o companie care își ajută clienții din domeniul ingineriei, companiile și furnizorii de servicii să optimizeze rețelele și să lanseze produse electronice pe piață mai rapid și la costuri scăzute. Soluțiile Keysight se duc acolo unde se duce și semnalul electronic, de la simulări de design la validarea prototipurilor și teste de fabricare, până la optimizare în rețele și medii cloud. Clienții săi provin din toate segmentele ecosistemului mondial de comunicații, din industriile de aeronautică, apărare, auto, energie, producție de semiconductori și produse electronice pentru utilizatorii finali. În anul fiscal 2018, veniturile Keysight au fost în valoare de 3.8 miliarde dolari. 

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: