5 iulie 2022

Jandarmii maramureşeni la datorie în minivacanţa de 1 Decembrie

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Jandarmii maramureşeni vor fi la datorie pe teritoriul judeţului nostru şi în perioada 27 noiembrie-1 decembrie, astfel încât cetăţenii să poată petrece în siguranţă timpul liber.

Jandarmii vor acţiona în zonele aglomerate, atât independent cât şi în cooperare cu poliţiştii, pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică dar şi pentru verificarea respectării măsurilor preventive dispuse de autorităţi în actualul context epidemiologic.

În ziua de 1 decembrie, pentru siguranţa cetăţenilor, jandarmii vor fi prezenţi la evenimentele dedicate „Zilei Naţionale a României” ce se organizează în Baia Mare, Sighetu Marmaţiei, Vişeu de Sus şi Târgu Lăpuş.

Jandarmeria Maramureş recomandă tuturor participanţilor la evenimente să respecte măsurile de protecţie sanitară dispuse de autorităţi în contextul pandemiei de Covid-19, iar în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte antisociale să solicite sprijinul forţelor de ordine aflate în apropiere sau să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

Maior, Radu Vasile Nicolae
Purtător de cuvânt al I.J.J. Maramureş