29 septembrie 2022

Jandarmul Sorin Andrici, medalie de argint la Maratonul Internaţional Bucureşti

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Plutonier adjutant şef Sorin Andrici a obţinut titlul de vicecampion naţional la categoria 45+ şi medalia de argint, cu recordul personal de 3 h, 8 min, 23 sec!

Jandarmul tulcean a luat startul duminică, 31 octombrie, la cursa de 42 km din cadrul Maratonului Internaţional Bucureşti. El şi-a propus să termine cursa aşa cum o face de fiecare dată, pe podium, însă de data aceasta, a alergat şi cu gândul la jandarmul Matei Deciov din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Glad Voievod” Timişoara, care în această perioadă are nevoie de sprijinul celor din jur, trecând prin momente dificile din punct de vedere medical. Sorin Andrici a făcut un apel la solidaritate şi a îndemnat pe toată lumea să-i sprijine efortul din competiţie cu donaţii către colegul său. El a reuşit să-şi doboare propriul record şi sperăm noi că a reuşit să obţină măcar o parte din donaţiile de care are nevoie jandarmul Matei Deciov.

Colegul nostru mulţumeşte tuturor oamenilor care au donat de-a lungul acestor zile, au distribuit aceste informaţii şi au trimis mesaje de încurajare. De asemenea, apreciază spirjinul colegilor şi Asociaţiei Sportive Delta Jandarmi Tulcea.

Vă rugăm să ne fiţi în continuare alături, pentru a îndeplini această misiune prioritară pentru noi: salvarea vieţii colegului nostru.