Publicat: 24 Mai, 2012 - 18:18
Share

A mai rămas foarte puţin timp până când celebrul tenor Jose Carreras va concerta la Bucureşti, acesta urmând a fi prezent vineri, 25 Mai, pe scena Sălii Palatului împreună cu invitaţii săi speciali - dirijorul David Gimenez şi soprana Nataliya Kovalova.

Tenorul va avea parte de cele mai bune condiţii la Bucureşti, atât la hotel cât şi în cabina din backstage. Conform cerinţelor tenorului, cabina din culise trebuie să fie foarte bine luminată dar în niciun caz cu lumina de tip neon. Cabina trebuie să fie dotată cu umidificator de aer, oglinzi şi pian! Acesta doreşte să aibă multe flori şi plante în cabină, dar care să nu aibă mirosuri puternice şi nici polen. La capitolul mâncare, acesta doreşte să servească mini-sandwichuri cu diferite sortimente de şuncă, brânză, bacon, rulouri asortate şi pâine neagră, fursecuri asortate, fructe, suc de portocale, Cola Light, apă Evian sau Vittel, ceai negru, verde şi de muşetel. Doreşte ca toate vasele să fie din porţelan.
În cele câteva zile pe care le va petrece la Bucureşti, tenorul plănuieşte să se plimbe puţin prin oraş. Acesta doreşte să mearga la un restaurant cu specific românesc pentru a încerca delicioasele bucate tradiţionale. De asemenea, el vrea să deguste şi celebra palincă românească, despre care a auzit numai cuvinte de laudă. Pe tot timpul şederii sale în Capitală, organizatorii i-au pus la dispoziţie patru limuzine dotate cu sisteme de siguranţă de ultimă generaţie şi tehnologie multimedia performantă, TV-Tuner, DVD-player, sistem de sonorizare sorround. Tenorul va fi însoţit în permanenţă de două gărzi de corp.
 
Concertul lui Jose Carreras va avea loc vineri, 25 Mai, începând cu ora 20.00. Concertul se anunţă a fi unul de zile mari, Carreras declarând că a pregătit împreună cu invitaţii săi un spectacol mixt, cu arii de operă şi bucăţi foarte cunoscute publicului, spectatorii urmând să asculte şi un gen tipic spaniol numit zarzuela şi canţonete napoletane.
Cei care încă nu şi-au cumpărat bilete mai pot găsi la Sala Palatului, la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald's) şi la Magazinele Flanco. Preţurile biletelor rămase încep de la 300 de lei şi ajung până la 1000 de lei.

Autor: Călin Angheluţă