Publicat: 5 Noiembrie, 2015 - 16:43
Share

 

Celebrul tenor Jose Carreras, ce va concerta pentru prima oară la Cluj pe data de 29 Noiembrie, de la ora 19.00, le-a transmis un mesaj video fanilor săi clujeni.

Concertul pe care Jose Carreras îl va susţine la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, organizat de Project Events, va fi unul special deoarece este pentru prima oară când tenorul urcă pe o scenă din Cluj-Napoca. Artistul îşi va încânta fanii cu piese precum „Nessun Dorma”, „La Donna e Mobile”, „Core n'grato”, La Traviata „Brindisi“, Man of La Mancha “The impossible dream”.

„Salutare! Sunt Jose Carreras. Sunt încântat că am posibilitatea să cânt pentru prima oară în Cluj-Napoca. Acest lucru se va întâmpla în cadrul turneului meu mondial! De asemenea, sunt fericit că am posibilitatea să cânt din nou pentru minunatul public din România. Concertul va avea loc pe data de 29 Noiembrie şi face parte din turneul „A Life In Music”. Ne vedem în Cluj şi multe multe mulţumiri!”, spune Jose în mesajul transmis.

Întregul mesaj poate fi vizionat la: youtu.be/FzzKawQ-3FI

Fanii care încă nu şi-au luat bilete pentru concertul din 29 Noiembrie, de la Cluj, ar trebui să ştie că acestea se vând rapid. Cei ce doresc să îl asculte live pe tenorul cu cea mai frumoasă voce a zilelor noastre îşi pot achiziţiona bilete de la Magazinele Flanco, Librăriile Librarium, Magazinele Domo, Germanos, Vodafone, Orange, Carrefour, Cora, Iulius Mall. Cei ce doresc să comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro sau EVENTIM.ro.

Pentru concertul de la Cluj-Napoca, din 29 Noiembrie, preţurile biletelor sunt următoarele:

- 500 lei (categoria VIP)

- 350 lei (categoria 1)

- 300 lei (categoria 2)

- 250 lei (categoria 3)

- 200 lei (categoria 4)

- 150 lei (categoria 5)