Publicat: 9 Decembrie, 2019 - 13:49
Share
Îl înlocuieşte pe Wolfgang Schulz

Josef Reiter a preluat funcţia de director general al BMW Group România de la începutul lunii decembrie. Acesta vine cu o experienţă internaţională şi o carieră de peste 25 de ani la BMW Group

În ultimii cinci ani, Josef Reiter a condus divizia globală BMW Group Web, cu responsabilitatea de a contura strategic platforma globală de comunicare on-line a companiei, asigurând transformarea acesteia de la un instrument informaţional şi de marketing către un punct de vânzare digital. Dr. Reiter a condus în trecut şi alte două pieţe din Europa Centrală şi de Sud-Est: Slovacia şi Cehia. Totodată are experienţă IT, sales şi marketing, ocupând poziţii diferite în cadrul BMW Austria, BMW Group în Munchen şi în BMW Group Coreea de Sud .

Josef Reiter îl înlocuieşte pe Wolfgang Schulz, care va prelua o nouă poziţie de conducere în Germania. Wolfgang Schulz a condus BMW Group România pentru o perioadă de 5 ani în care compania a înregistrat o creştere puternică şi o dezvoltare stabilă a reţelei de dealeri.

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: