Publicat: 19 Octombrie, 2016 - 13:05
Share

Jurnalistul Ion Marin a murit la vârsta de doar 61 de ani, după o lungă suferință. 

Redacția online a ziarului Ultima Oră anunță cu tristețe dispariția din rândurile sale, după o lungă suferință, la numai 61 de ani, a celui care a fost Ion Marin, mentorul publicației, gazetar de prestigiu al presei românești.

Ne este greu în aceste clipe să scriem un necrolog despre personalitatea domniei sale pentru că încă nu suntem în stare să realizăm faptul că nu mai este printre noi.

Tot ce mai putem spune în aceste momente este că îi vom fi pentru totdeauna recunoscători pentru încrederea, sprijinul și mai ales pentru modul cum a știut să ne ghideze în acest nebun hățiș al prezentului.

Și încă un lucru, deși ne va fi extrem de greu fără domnia sa, nu vom înceta niciodată a continua misiunea încredințată acum șase ani de zile: cea de a oferi, pe cât posibil, știri de calitate publicului nostru, cititorilor noștri fideli, sau de ocazie!

”A încetat din viață fulgerător, după o grea suferință, jurnalistul, scriitorul și profesorul universitar Ion Marin. Reprezentant de frunte al presei românești din ultimele decenii, realizator al unor materiale de presă cu un profund impact asupra vieții publice din România, Ion Marin a făcut parte din echipa care a fondat ziarul „Adevărul”. Ulterior, a înființat cotidianul „Ultima oră”, în serie nouă, care a împlinit recent două decenii de constanță în perimetrul mediatic.
Membru marcant al Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, prof. univ. dr. Ion Marin și-a dedicat ultimii ani pregătirii noilor generații de jurnaliști, din funcția de decan al Facultății de Jurnalism a Universității „Hyperion” din București, întregind astfel o îndelungată și intensă activitate în slujba presei românești de ieri și de azi.
Pentru presa românească, dispariția lui Ion Marin înseamnă o mare pierdere.
Condoleanțe familiei.
Dumnezeu sa-l odihnească !
Trupul neînsuflețit va fi depus la capela cimitirului Bellu.