7 decembrie 2021

Justin Bieber își anunță programul pentru turneul mondial al anului 2022

JUSTIN BIEBER
Distribuie pe rețelele tale sociale:

LAS VEGAS (6 mai 2022) – Justin Bieber, superstarul mondial, câștigător al premiului Grammy®, își anunță astăzi datele programate pentru turneul mondial. Turul urma să înceapă în această vară, dar din cauza restricțiilor COVID-19 care variază în funcție de stat, turneul este mutat pentru anul 2022. Justice World Tour 2022 adaugă 7 spectacole noi în totalul la cele 52.

Bieber a făcut istorie fiind primul artist solo masculin care a debutat pe locul 1 în topul albumelor Billboard 200 și Billboard Hot 100 single-uri cu hit-ul certificat de platină „Peaches”. Cu peste 70 de milioane de albume vândute în întreaga lume, Justin continuă să rămână unul dintre cei mai mari artiști din lume. Bieber este artistul # 1 de pe YouTube cu peste 60 de milioane de abonați în întreaga lume și este artistul # 1 de pe Spotify la nivel mondial, cu peste 75 de milioane de ascultători lunari.

Turneul, promovat de AEG Presents, începe în San Diego la Pechanga Arena vineri, 18 februarie 2022 și se încheie în America de Nord în Milwaukee la Milwaukee Summerfest vineri, 24 iunie 2022. Noile opriri de arena includ Austin, Jacksonville și Indianapolis. Turneul va ajunge și în New York, Chicago, Los Angeles, Miami, Toronto și multe altele.

„Lucrăm din greu pentru a face acest turneu cel mai bun de până acum”, a spus Justin Bieber. „Sunt încântat să ajung acolo și să mă întâlnesc din nouou cu fanii mei.”

În calitate de partener oficial wireless pentru Justice World Tour, T-Mobile, Justin Bieber își continuă parteneriatul de succes, încheiat în 2017 cu campania lor #UnlimitedMoves Super Bowl. Clienții T-Mobile pot avea acces la biletele din fața scenei la fiecare oprire a turneului american, chiar și la spectacolele sold-out! Clienții fără transportator își pot înscrie biletele rezervate începând cu 30 de zile înainte de fiecare spectacol la prețurile din prima zi – este un fel în care T-Mobile le mulțumește clienților  Biletele pentru spectacole vor fi puse în vânzare mai târziu în această lună. Mai multe detalii la justinbiebermusic.com Un număr limitat de pachete VIP exclusive sunt, de asemenea, disponibile.