Publicat: 1 Ianuarie, 2014 - 12:23
Share

Kaspersky Lab lansează o nouă versiune a soluţiei Kaspersky Small Office Security, creat special pentru companiile cu mai puțin de 25 de angajați. Această soluție include noi instrumente care ajută companiile mici să fie cu un pas înaintea provocărilor moderne de securitate și include cele mai noi tehnologii anti-malware dezvoltate de Kaspersky Lab într-un produs ușor de folosit, care nu necesită ca utilizatorii să fie experți IT.

Potrivit estimărilor IDC, la nivel global există peste 75 de milioane de companii care lucrează cu mai puțin de 10 de angajați . Aceste „microîntreprinderi", vor procesa milioane, dacă nu miliarde de dolari în 2014. Însă, acest segment a fost, în general, slab deservit de companiile de securitate IT, care nu oferă produse specializate pentru nevoile microîntreprinderilor. Ca urmare, proprietarii companiilor au fost obligați să utilizeze produse create pentru consumatorii individuali, care nu corespund nevoilor lor de afaceri sau versiuni inferioare ale produselor pentru întreprinderi, care sunt dificil de gestionat şi obligă microîntreprinderile să plătească pentru funcţii de securitate care nu vor fi folosite niciodată. Proprietarii de microîntreprinderi pot găsi acum informaţii pentru alegerea soluției de securitate potrivite pe adresa http://www.kaspersky.ro/small_office_security.
Soluţia Kaspersky Small Office Security este special concepută pentru a veni în întâmpinarea nevoilor acestor întreprinderi mici, îmbinând protecţia puternică împotriva criminalității informatice şi beneficiind de caracteristici necesare microîntreprinderilor, pentru a putea concura în economia globală. În plus, produsul Kaspersky Small Office Security este extrem de uşor de instalat și de administrat, oferind o valoare adăugată excelentă atât în ceea ce priveşte costurile de achiziție, cât și timpul necesar pentru administrare. Graţie acestui fapt, proprietarii de afaceri pot să beneficieze de protecție optimă, fără a pierde din vedere buna funcționare a companiilor lor.

Kaspersky Lab și-a consolidat angajamentul faţă de segmentul microîntreprinderilor în 2010, odată cu lansarea primei versiuni a soluţiei Kaspersky Small Office Security. Aceasta a fost la momentul respectiv prima soluție de securitate din industrie concepută special pentru start-up-uri și afaceri în creștere, fiind o poziționare care rămâne în continuare valabilă în 2013. Kaspersky Lab a continuat să îmbunătățească și să perfecționeze oferta în ultimii ani, câştigând numeroase premii din partea organizațiilor independente de testare, inclusiv de la Dennis Technology Labs în 2012 şi 2013. De fapt, cel mai recent raport Dennis Technology Labs, publicat în octombrie 2013, produsul Kaspersky Small Office Security a fost clasificat drept cea mai precisă și eficientă soluție anti-malware pentru companiile mici, poziţionându-se în clasament cu mult înaintea celor patru produse concurente.