Publicat: 29 Noiembrie, 2012 - 12:31
7 restaurante deschise dintre care 3 drive thru și peste 3.000.000 investiți până în luna Noiembrie

Lanțul internațional de restaurante KFC continuă procesul de extindere în România cu încă două noi restaurante. Până la sfârșitul anului, compania va inaugura în Bucuresti încă un restaurant de tip drive thru și in Craiova unul de tip food-court.

In 2012 KFC a ianugurat in Romania nu mai putin de 7 restaurante in orase precum Cluj, Bucuresti, Craiova, Ploiesti, dintre care 3 restaurante de tip drive-thru in Arad, Iasi si capitala. Construirea, amenajarea si dotarea noilor locatii a presupus o investiei de peste 3.000.000 de euro pe piata romaneasca. De asemenea, peste 160 de noi locuri de munca au fost create numai in acest an.

KFC Baneasa Drive Thru este al doilea restaurant de acest tip pe care compania il va deschide in Bucuresti in luna decembrie.  Restaurantul din Craiova va fi al treilea din acest oras, dupa restaurantul din mall-ul Electroputere Parc deschis in luna noiembrie a acestui an si restaurantul din Zona Universitate, primul din acest oras.

Noile restaurante deschise anul acesta reflecta noul plan de extindere al companiei pentru urmatorii ani precum si axarea pe restaurantele de tip drive thru. Astfel, in urma deschiderii restaurantelor din Bucuresti si Craiova, KFC va ajunge la 9 restaurante inaugurate numai in 2012 si un total de 48 de locatii in toata tara.

Despre KFC Romania
Lantul de restaurante KFC este operat in sistem de franciza, licenta pentru Romania fiind acordata in 1997 companiei US Food Network. In prezent, in Romania sunt deschise peste 40 de restaurante KFC atat in Bucuresti, cat si in orase precum Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitesti si Brasov si unul in Republica Moldova.