Publicat: 31 Martie, 2016 - 13:42

 Lanțurile de restaurante KFC și Pizza Hut se extind cu două noi locații în Timișoara, în cadrul Timișoara Shopping City. Restaurantele vor fi deschise publicului începând din 31 martie, data inaugurării noului centru comercial din Calea Sagului nr. 100.

Restaurantul KFC este situat în zona food-court a noului mall, la etajul unu, fiind rezultatul unei investiții de 350.000 euro. Noua locație acoperă o suprafață de 162 mp și oferă 50 de locuri de muncă. Cu această unitate, KFC ajunge la trei restaurante în Timișoara. 

Noul restaurant Pizza Hut este al doilea din Timișoara și reprezintă o investiție de 420.000 euro. Unitatea are o suprafață de 265 mp, la care se adaugă o terasă exterioară de 140 mp. Odată cu această deschidere au fost create 30 noi locuri de muncă. Special pentru inaugurare, în perioada 31 martie – 03 aprilie, fanii brandului se pot bucura și de o ofertă specială din partea Pizza Hut: la oricare două pizze mici cumpărate, clienții primesc o pizza mică gratis. 

“Deschiderea noului centru comercial din Timișoara a fost o ocazie bună pentru extinderea celor două rețele de restaurante.  Astfel, suntem mai aproape de fanii noștri din oraș, cărora dorim să le oferim opțiuni diverse pentru mese delicioase alături de cei dragi”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC și Pizza Hut. „După cum am anunțat anterior, pregătim o serie de inaugurări anul acesta, atât pentru KFC, cât și pentru Pizza Hut, Timișoara fiind al doilea oraș în care ne extindem în 2016”, a completat Monica. 

Odată cu inaugurarea celor două restaurante, rețeaua KFC în România ajunge la 59 de unități, iar rețeaua Pizza Hut atinge 19 restaurante în București și marile orașe.