27 ianuarie 2022

Klaus Iohannis anunță noi implementari in campania de vaccinare

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Președintele României, Klaus Iohannis, se declară optimist de modul în care decurge campanie de vaccinare și anunță că în perioada următoare o să fie implementate noi măsuri atractive. În acest fel, spune Iohannis, autoritățile încearcă să vaccineze un număr cât mai mare de persoane.

„În privința evenimentelor culturale, este imperativ să găsim soluții pentru redeschiderea cât mai multor tipuri de evenimente, atât în exterior, cât și în interior. Este evident rolul important pe care îl are cultura în revenirea la normalitate. Mă bucur că sunt proiecte pilot în acest domeniu și sper că în curând artiștii își vor putea relua contactul nemijlocit cu un public cât mai larg. I-am cerut în mod expres ministrului Culturii să fie deschis la toate soluțiile care sunt sigure din punct de vedere sanitar și care îi pot ajuta pe cei din industria spectacolelor, unul dintre domeniile cele mai afectate de restricțiile impuse de pandemie.

Mă bucur că sunt proiecte foarte bune pregătite și sunt foarte convins că, în săptămânile care urmează, campania de vaccinare va primi noi forme atractive și sper foarte mult că putem să-i convingem pe majoritatea românilor să se vaccineze”, a declarat Klaus Iohannis.