Publicat: 1 Aprilie, 2019 - 13:36
Share
Se va mai consulta și cu Parlamentul...
  • Klaus Iohannis, anunț de ultimă oră de la Cotroceni: Voi consulta din nou Parlamentul

    Președintele Klaus Iohannis a declarat, la Palatul Cotroceni, că guvernarea PSD a eșuat, reproșându-le social-democraților că nu termină cu asaltul asupra justiției. Tot el a spus că nu poate accepta să existe amnistie și grațiere pentru corupți. De asemenea, Iohannis a decis să facă o reconsultare a Parlamentului pentru lărgirea ariei de cuprindere a referendumului din 26 mai.

    „Vom avea referendum pe 26 mai. Acum este un lucru cunoscut că guvernarea PSD a eșuat. Mult promisele spitale regionale nu mai există nici pe hârtie. Autostrăzile s-au pierdut pe coridoare. Economia suferă din cauza experimentelor făcute de PSD. Cel mai grav este că asaltul PSD asupra justiției nu se mai termină. (...) Eu nu pot să accept să existe amnistie și grațiere pentru corupți. O imensă problemă a apărut pe parcursul guvernării PSD. (...) Este obligatorie reglementarea acestor OUG, cum este clar că trebuie introduse posibilități de contestare a acestora la CCR. Pentru toate aceste motive, ne dăm seama că acea consultare inițială pe care am făcut-o a vizat doar o parte din marile probleme pe care le creează PSD. Am decis să fac o consultare a Parlamentului României. Voi adresa Parlamentului României o nouă consultare”, a spus Klaus Iohannis.

 

Președintele României, Klaus Iohannis, va susține luni, ora 14:00, o declarație de presă, la Palatul Cotroceni, anunță Administrația Prezidențială.

Președintele este așteptat să anunțe întrebarea pentru referendumul din 26 mai, după ce săptămâna trecută a avut mai multe consultări cu societatea civilă, dar și cu asociațiile de magistrații.

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: