Publicat: 31 Ianuarie, 2020 - 17:33
Share
Vedeta de baschet a fost ucisă pentru a se economisi 25.000 de dolari pentru un dispozitiv o parte din elicopter

Kobe Bryant nu trebuia să moară . Kobe Bryant și grupul său au călătorit într-un elicopter care nu avea instalat un dispozitiv de avertizare. Acest dispozitiv de avertizare ar fi putut salva 7 vieți în acest accident de elicopter din sudul Californiei.

Șase turiști au murit pe Insula Kauai. Mai multe accidente mortale de elicopter au făcut titluri recent. S-ar putea preveni toate accidentele elicopterului?

Kobe Bryant, fiica sa și alte șapte victime ar putea fi în viață astăzi, pentru că o simplă piesă ar fi fost instalată pe elicopterul cu care steaua de baschet călătorea. Acestea sunt noutăți care au ieșit la iveală astăzi și în ziua în care prietenii și fanii săi au participat la pomenitul său și au adus tribute marelui baschet.

Această parte lipsă din elicopterul său ar fi costat 25.000,00 USD, o sumă mică pentru un elicopter de ultimă generație și un milionar multiplu.

Șase turiști au murit în Kauai în decembrie , congresmanul american Ed Case din Hawaii a cerut o mai bună siguranță și reglementări. Și acești vizitatori ar fi putut fi în viață astăzi?

Astăzi, au apărut noi detalii despre accidentul fatal al elicopterului care a ucis legenda baschetului Kobe Bryant. NTSB spune că elicopterului îi lipsea un dispozitiv de avertizare pentru creșterea terenului.Andrew Appelbaum, avocatul personalului FlyersRights.org , cea mai mare organizație non-profit pentru consumatori de linii aeriene a declarat:

Avertizăm în mod activ pentru îmbunătățirea siguranței elicopterului din 2015.

Lipsa unei tehnologii ieftine de conștientizare la sol necesară pentru companiile aeriene, dar nu și cu elicopterele, ar fi împiedicat cel mai probabil prăbușirea și moartea lui Kobe Bryant și a altor opt duminică”.

Kobe Bean Bryant a fost un jucător american de baschet profesionist. Gardian de tragere, Bryant a intrat în Asociația Națională de Baschet direct de la liceu și și-a jucat întreaga sa carieră profesională în 20 de sezoane în liga cu Los Angeles Lakers. 

(,eTN)

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: