Publicat: 5 Mai, 2013 - 18:41
Share

Konica Minolta dezvoltă noi tehnologii de top pentru cele două multifuncţionale bizhub 654 şi 754, astfel încât să asigure creşterea productivităţii şi reducerea cheltuielilor în mediile corporatiste. Funcţia de scanare color este un avantaj adus în plus celor două imprimante alb-negru. În plus, producţia de mare viteză, diferitele funcţii de finisare şi versatilitatea suportului media fac din aceste două sisteme o soluţie ideală pentru fluxurile de lucru în spaţiile de birouri.

Noile bizhub 654 şi 754 de la Konica Minolta sunt acum disponibile şi în România.

Lars Moderow, Team Manager Office Printing la Konica Minolta: “Am creat două echipamente pentru birou care oferă performanţă la putere ridicată, dar şi o utilizare versatilă pentru clienţii noştri, oferindu-le, astfel, mai multe beneficii pentru investiţia lor şi un avantaj competitiv Konica Minolta.”

Productivitatea mare a echipamentelor bizhub 654 şi 754 permite angajaților să se concentreze asupra sarcinilor de muncă, oferind calitate şi viteză mare de imprimare şi copiere. Pe lângă acestea, sistemele sunt mult mai rapide în preluarea job-urilor de printare. Ambele echipamente oferă o performanţă superioară pentru a face faţă departamentelor aglomerate sau pentru a funcţiona ca staţii de imprimare alb-negru în CRD.

Performanţa ridicată este doar unul dintre punctele forte ale celor două echipamente. Pe lângă acest criteriu, noile bizhub 654 şi bizhub 754 de la Konica Minolta oferă posibilitatea utilizării diferitelor suporturi media, calitate mare la finisare, precum şi performanţă în scanarea color, astfel putând fi utilizate ca sisteme de imprimare pentru fluxurile de lucru prelungite din mediul de birouri. Dispozitivele de finisare disponibile pe echipamentele nou lansate oferă de la opţiuni de capsare simplă până la finisări pentru broşuri cu inserare de coperți color sau pliere tip scrisoare de până la trei pagini.

Cu o capacitate de tipărire pe hârtie de la 52g până la 300g, echipamentele bizhub 654 şi 754 pot fi utilizate atât pentru imprimarea formularelor tipizate, cum sunt facturile sau bonurile de livrare, cât şi pentru tipărirea cărţilor de vizită. Dimensiunile de imprimare diferă de la A6 la SRA3, cărora se adaugă şi formatul de banner de până la 1,2m, care permite utilizatorului să facă imprimări clare ale planurilor de proiect şi ale unor calcule în linie.

Având inclus în configuraţia standard alimentatorul automat de documente pentru scanarea dublă, echipamentele permit scanarea color la o viteză maximă de 180 de pagini pe minut, ceea ce face ca arhivarea job-urilor de imprimare să se execute într-un mod foarte rapid. Împreună cu aplicaţiile de scanare de la Konica Minolta, care pot fi rulate direct de pe echipamente, se pot transmite documentele în fluxuri de lucru simple sau complexe, un proces mult mai util decât stocarea fișierelor care ar trebui manipulate ulterior.

Atunci când sunt amplasate ca echipamente departamentale, este important ca imprimantele multifuncţionale să fie ușor de utilizat de către toţi utilizatorii individuali.

Cu un ecran color multitouch de 9 inci (23 cm), funcţionalitatea de operare a echipamentelor de la Konica Minolta, bizhub 654 şi 754, este similară cu cea a unei tablete sau a unui telefon inteligent, astfel încât utilizarea acestora este mult mai ușoară și mai atractivă. Pentru a spori această calitate, bizhub 654 şi 754 pot fi personalizate pentru a individualiza modurile de afişare şi caracteristicile necesare fiecărui utilizator. Astfel, după principiul Konica Minolta, care spune “Cunoşti un echipament, poţi utiliza mai multe”, sistemele nou lansate oferă aceleaşi funcţionalități, amplasate identic ca şi în cazul celorlalte echipamente cunoscute de la Konica Minolta.

Konica Minolta Business Solutions Romania SRL a fost înfiinţată la 1 octombrie 2003, pe structurile companiei Minolta România, existente pe piaţa locală încă din 1991, ca urmare a fuziunii la nivel internaţional dintre Minolta Co. şi Konica Corporation care a generat noua companie Konica Minolta Holdings, Inc. 
Konica Minolta Business Solutions România a păstrat structurile şi canalele de vânzări ale Minolta România, beneficiind de experienţa de peste 20 ani de existenţă pe piaţa românească şi de o reţea de distribuţie de peste 60 de parteneri. Ca şi în anii precedenţi, rezultatele anului 2012 plasează Konica Minolta în topul furnizorilor de echipamente de birou din România.
Konica Minolta Business Solutions România distribuie şi asigură servicii pentru echipamente multifuncţionale, faxuri, imprimante, echipamente de tipar digital şi oferă Servicii Optimizate de Printare bazate pe soluţii complete de management al documentelor.