Publicat: 8 Septembrie, 2015 - 10:50
Share

Procurorul-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a declarat că ancheta în dosarul în care este cercetat premierul Victor Ponta este aproape finalizată, mai fiind de administrat câteva probe.

Întrebată, marţi, despre o eventuală soluţie în dosarul premierului Victor Ponta, Laura Codruţa Kovesi a declarat: ”Procurorul de caz va decide când finalizează ancheta. La momentul actual, acheta este aproape finalizată, mai sunt de administrat câteva probe”.

Reamintim că ultima dată, premierul Victor Ponta a fost audiat la DNA săptămâna trecută, când a făcut o cerere pentru a fi disjunsă din ”dosarul mare”, Turceni-Rovinari, partea care îl vizează pe el.

"A rămas un singur lucru pe care probabil o să vi-l comunice şi procurorul. Am făcut o cerere ca situaţia mea să fie disjunsă pentru că nu are legătură cu dosarul mare, ca să se rezolve mai repede, într-un fel sau altul. Eu cred că este interesul şi al meu şi al parchetului şi al opiniei publice să nu stea bucăţica mea în dosarul mare. Dacă procurorul va accepta, atunci foarte repede o să avem o soluţie. Repet, discuţia a fost civilizată şi am spus tot adevărul, tot ce ştiu", a declarat Victor Ponta, la ieşirea de la DNA.