Publicat: 3 Noiembrie, 2014 - 15:43
Share

În data de 13 Noiembrie, în clubul Colectiv, din Bucureşti, asirienii de la Melechesh se întorc în România pentru un show alături de singura trupă de folk metal românească, GOD.

 

Trupa care va deschide concertul Melechesh şi GOD este Krepuskul, din Cluj-Napoca. Krepuskul au început să cânte în 2007, iar până în prezent clujenii au peste 200 de concerte în ţară şi peste 10 turnee în afara ţării, acoperind întreaga Europă, de la Moscova până la Londra. Au participat la numeroase festivaluri, cel mai important fiind Bloodstock Open Air (UK) în 2012, unde headlineri au fost Machine Head, Behemoth, Alice Cooper şi Dimmu Borgir. De-a lungul anilor, au mai cântat cu nume însemnate ca Sepultura, Arch Enemy, Crematory, Hatebreed, Rotting Christ, Pain, Lake of Tears, Hate, Pro Pain şi mulţi alţii, fiind prima (şi singura) trupă din România care a avut un turneu întreg în fostul spaţiu URSS. Momentan Krepuskul lucrează la al treilea album, ce va fi lansat în 2015 şi de pe care au şi un extras pe YouTube, Psychotherapy.

Organizatorii au pus în vânzare un număr de bilete la preţ special de 35 de lei, care s-au epuizat (s-au vândut aproape 100 la acest preţ), aşa că acum se găsesc bilete la preţul de 40 de lei pe iabilet.ro şi eventim.ro şi în reţelele IaBilet şi Eventim. În ziua concertului biletele costă 50 de lei.

Formată în 1993 ca un proiect solo de catre Ashmedi, MELECHESH s-a evidenţiat pe piaţa metal cu un sound aparte cu influenţe orientale, dând naştere unui stil denumit "Asirian metal" sau "Oriental black metal". Numele trupei vine de la cuvintele "melech", care înseamnă "rege" şi "esh", care înseamnă "foc" în aramaică şi ebraică. Cu cinci albume la activ, membrii Melechesh revin la Bucureşti cu un setlist plin cu piesele care i-au făcut celebri.

Formaţia GOD nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind una dintre trupele româneşti de metal cu tradiţie prezentă pe scenele mari din ţară şi din străinătate. O ocazie cu atât mai specială este ca GOD vor sărbători 20 de ani de existenţă la Bucureşti. Biletele pentru acest concert s-au pus deja în vânzare pe iabilet.ro şi în reţeaua IaBilet, dar şi pe evenetim.ro şi în reţeaua Eventim 

Pe iabilet.ro se poate plăti cu cardul, cu Paypal sau se pot comanda bilete ramburs. În Bucureşti, biletele în format fizic se pot găsi în Magazinele UMAN din Băneasa Shopping City (etaj) şi Piaţa Romană (George Enescu 30) - Magazinul Muzica (Senia) - Agenţiile Perfect Tour - Str. Theodor Aman, Nr. 11 şi Calea Victoriei nr. 100. 

Extra: 

- Aplicaţia de IOS IaBilet valabilă în AppStore.

- de pe varianta de mobile IaBilet - m.iabilet.ro 

Biletele pot fi găsite şi pe eventim.ro, şi în reţeaua Eventim: Magazinele Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Humanitas, Sala Palatului si Carturesti 

Facebook Event: facebook.com/events/364502867033540/ 

MELECHESH si GOD in Colectiv - un eveniment METALHEAD, oferit de CIUC, powered by ROCK FM 

Eventiment realizat cu sprijinul Asociaţiei Culturale Getic Art Iaşi 

Localizare: 

Geolocation is 44.4325, 26.103889