Publicat: 8 Februarie, 2013 - 14:09
Share

La 13 ani s-a îndrăgostit atât de tare de o colegă de școală, că directorul l-a lăsat repetent pentru a-l despărți de ea, a povestit Kamara de la trupa Alb Negru în cadrul campaniei Kiss4Love de la Kiss FM. Artistul spune că abia acum, la 36 de ani, a descoperit cu adevărat ce este dragostea.

Kamara a declarat pentru Kiss FM că s-a îndrăgostit, când avea 12 sau 13 ani, de o colegă mai mare  cu doi ani decât el, dar cu care ajunsese în aceeași clasă din cauza unor unor schimbări în sistemul educațional din Guineea Franceză.

„M-am îndrăgostit de ea și nu eram atent la școală, eram tot timpul visător. Asta m-a costat foarte mult, pentru că n-am avut notă de trecere nici în primul, nici în al doilea trimestru. Abia în al treilea trimestru m-am trezit și drept pedeapsă mama a vorbit cu directorul să mă lase repetent. A zis: 'Mai bine stai cuminte, să se ducă fata aia mai departe'”, a povestit Kamara în cadrul campaniei Kiss4Love.

Artistul ne-a vorbit și despre povestea de dragoste pe care o trăiește, după ce și-a cunoscut actuala soție pe Facebook.

„Cunosc diferite persoane care au avut întâlniri de genul acesta. Pentru mine, a fost cea mai fericită întâlnire din viață. Am cunoscut-o printr-un comentariu la adresa unei piese Alb Negru, i-am răspuns și de aici s-a dezvoltat discuția și m-am dus până la Paris ca să o aduc în România”, a declarat el pentru Kiss FM.

„Eu abia acum, la 36 de ani, pot să spun că am descoperit în sfârșit ce e dragostea. Probabil că anul acesta cu adevărat voi trăi un Valentine's Day real și un 1 Martie asemenea”, a mai mărturisit el.

L-am întrebat pe Kamara dacă ar cânta sub balconul iubitei pentru a o cuceri. „Aș cânta și acum pentru iubita mea. Trebuie s-o cuceresc și s-o recuceresc în fiecare zi, pentru că, cine știe... Întotdeauna trebuie să rămâi pe poziții”, a spus artistul.

În februarie, Kissomanii au parte de Kiss4Love la radioul numărul 1 din România. Vrei să impresionezi persoana cu care ești sau... cu care vrei să fii? Trimite o serenadă personalizată, comandată pe kissfm.ro și cântată de trubaduri de soi: Inna, Andra, Corina, Anda Adam, Alex Velea, Smiley, Deep Central, Alb Negru sau afisează-te împreună cu perechea ta într-o poză frumoasă și-ți sporești șansele să pleci în promenadă la Paris sau Veneția.