Publicat: 8 Februarie, 2012 - 20:30
Share

Muzeul Naţional de Istorie  Naturală „Grigore Antipa” continuă seria întâlnirilor „La Antipa, în spatele uşilor închise!” cu specialiştii Muzeului.

Sâmbătă 11 Februarie 2012, incepând cu orele 11.00,  dr. Angela Petrescu, specialist ornitolog, vă aşteaptă “să deschideţi” împreună uşa laboratorului de ornitologie.

Publicul va descoperi câteva dintre secretele activităţii de ornitolog: descrierea unor specii din fauna României şi a Bucureştiului (caracteristici de morfologie, fiziologie, etologia speciei), metodele de observare a speciilor, de colectare informaţii din teren, tehnici de preparare după standarde muzeale şi practici de conservare a pieselor din colecţiile ştiinţifice muzeale şi expoziţia permanentă precum şi activitatea publicistică.
 
Inscrierea participantilor se poate face în limita a 50 de locuri la telefon :  312.88.26, int. 316 sau pe e-mail: maria.bezede@antipa.ro
Participarea la eveniment se face pe baza biletului de vizitare a Muzeului: elevi şi studenţi – 5 lei, pensionari – 10 lei, adulţi – 20 de lei.