15 august 2022

La Biblioteca Judeţeană „Lucian Blaga” Alba vor avea loc noi întâlniri ale iubitorilor de carte şi scriere creativă

Flying color books on pastel yellow background. Levitation. Education concept. 3d rendering illustration

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Membrii Clubului de lectură „Lucian Blaga” şi ai Cercului de scriere creativă Verbum vă dau din nou întâlnire, miercuri şi joi, la Biblioteca Judeţeană „Lucian Blaga” Alba

Săptămâna aceasta, la Biblioteca Judeţeană „Lucian Blaga” Alba vor avea loc noi întâlniri ale iubitorilor de carte şi scriere creativă, în cadrul Clubului de lectură „Lucian Blaga” şi a Cercului de scriere creativă Verbum. Grupurile nu sunt exclusiviste, oricine poate deveni membru în echipele de dezbateri şi creaţie. Se intră în baza interesului manifestat pentru literatură, pentru scris şi, de ce nu, pentru a ajunge să fii publicat într-una dintre publicaţiile Bibliotecii Judeţene „Lucian Blaga” Alba, în antologia Verbum, ori în Poveşti de noapte bună.

Miercuri, 27 iulie 2022, de la ora 17.00, în cadrul întâlnirii Clubului de lectură „Lucian Blaga” se discută „Minciuna”, de Care Santos, iar în prelungiri, „O lume fără e-mail”, de Cal Newport. Nicio părere nu este greşită, iar exprimarea liberă este încurajată. Vino şi tu la dezbateri!

Joi, 28 iulie 2022, tot la ora 17.00, la Verbum, provocarea va fi să creăm conţinut, o poveste, o poezie, orice formă scrisă ar putea lua gândurile noastre, în baza temei „Introspecţie”.

Activităţile la care vă aşteptăm cu drag, atât miercuri, cât şi joi, fac parte din proiectele 3.18 Clubul de lectură „Lucian Blaga” şi 3.19 Verbum, proiecte ale Consiliului Judeţean Alba şi ale Bibliotecii Judeţene „Lucian Blaga” Alba.

Sursa foto Pixabay