Publicat: 6 Septembrie, 2012 - 11:53
Share
Pe lângă rechizite, jocuri şi distracţie

Plaza România și București Mall organizează în week-end-urile 7 - 9 şi, respectiv, 14 - 16 Septembrie cel mai mare târg educațional, Expo Start School, cu ocazia reîntoarcerii copiilor la școală. Peste 30 de expozanți îi vor aștepta pe părinți, alături de copii, cu o variată ofertă de rechizite, uniforme, echipamente pentru sport, dar și spectacole și jocuri educaționale.

”Târgul Expo Start School devine timp de două week-end-uri locul mult așteptat de părinți, dar și de copiii lor. Am pregătit în cele două mall-uri București Mall și Plaza România cele mai avantajoase oferte școlare atât la îmbrăcăminte cât și la cărți, instrumente de scris, jocuri educaționale și multe altele, precum și o serie de activități de distracție pentru cei mici”, a declarat Roxana Dumitru, Marketing Director Anchor Grup.

În cadrul târgului nu vor lipsi nici spectacole de muzică și dans, demonstrațiile de karate, vernisaje susținute de aproximativ o mie de copii talentați de la cluburile participante, ateliere de creație, lecții de origami, pictură pe sticlă sau chitară.

Spațiile de joacă și de relaxare vor fi amenajate în aer liber, unde vor avea loc workshop-uri, testări de produse, prezentări de modă și un concert de muzică reggae.