Publicat: 9 Iulie, 2015 - 13:38
Share

La sfârşitul lunii Septembrie, cel mai renumit cor din lume, Corul Armatei Roşii, ajunge în Capitală pentru a cuceri publicul bucureştean cu cea mai de succes producţie artistică şi, ţinând cont de faptul că spectacolul anunţat iniţial pentru data de 23 Septembrie la Sala Palatului a fost primit cu succes de iubitorii de cultură, până la acest moment fiind epuizate peste 70 % din totalul biletelor disponibile, organizatorii au lansat managementului artistic invitaţia de a susţine o a două reprezentaţie.

 

Artiştii au adăugat în agenda turneului internaţional cel de-al doilea spectacol la Bucureşti, eveniment ce se va desfăşura pe 22 Septembrie, în aceeaşi locaţie - Sala Palatului.

Pe 22 şi 23 Septembrie, începând cu orele 20:00, Sala Palatului va fi învăluită de atomsfera basmului rusesc, redată impecabil prin muzică şi dans de uimitorii artişti aflaţi sub bagheta dirijorului rus, Generalul Viktor Eliseev.

Cu un repertoriu variat, de cea mai bună calitate, un corp de balet ce va interpreta dansuri autentice perfect sincronizate şi zecile de costume viu colorate, Corul Armatei Roşii va demonstra încă odată că este un exponent de marcă al excelenţei în cultură.

Entuziasmaţi de întâlnirea cu publicul din România, membrii celebrului cor au transmis un mesaj video special, ce poate fi urmărit la: youtube.com/watch?v=L_w3NlxW0Ec şi youtube.com/watch?v=H9dtRbgYLhM

Spectatorii interesaţi îşi pot procura biletele pentru cele două reprezentaţii de la casa de bilete a Sălii Palatului, din reţeaua magazinelor Diverta, a agenţiilor Eurolines şi TUI TRAVELCENTER, magazinele Inmedio, Oficiile Poştei Române, Librăria Eminescu, Unirea Shopping Center – parter şi online, prin bilete.ro, bilet.ro, biletoo.ro, myticket.ro, startickets.ro, vreaubilet.ro, ticketstore.ro şi ticketnet.ro.

Preţul unui bilet variază în funcţie de categoria de loc, după cu urmează:

- VIP – 300 RON, 
- cat.I – 200 RON,
- cat.II – 140 RON,
- cat.III – 90 RON,
- cat.IV – 65 RON

Mai multe informaţii şi detalii se găsesc la: facebook.com/pages/Spectaculis/569419209851409

Corul Armatei Rosii isi are sediul in inima Moscovei, in centrul istoric, langa Piata Rosie, la cateva sute de metri de Teatrul Balsoi si de turnurile Kremlinului. Sub conducerea carismaticului dirijor Viktor Eliseev, Corul Armatei Rosii sustine peste 250 de spectacole pe an. Generalul Viktor Eliseev este dirijorul corului din 1974 si a sustinut show-uri in peste 50 de tari alaturi de Corul Armatei Rosii (care este marca inregistrata in 32 de tari).

Red Army Choir are dimensiunea unui adevarat ansamblu cu 350 de membri, printre care se numara solisti, dansatori, muzicieni, coregrafi si dirijori. In general, pentru spectacolele de peste hotare, Corul Armatei Rosii calatoreste cu o suta de artisti.

The MVD Academic Ensemble a.k.a The Red Army Choir a luat fiinta in 1939 si a fost ridicat la rang de Academie.

Cu cel mai recent turneu din Franta, Generalul Viktor Eliseev si trupa sa au incantat peste 100.000 de spectatori, in special la Paris cu 4 concerte sold-out.

Nimeni nu poate ramane insensibil la puterea show-ului oferit de Corul Armatei Rosii. Acesti artisti ating sufletul fiecarui spectator. Coregrafia baletului si interpretarea muzicala sunt garantia unui show de neuitat. 

Localizare: 

Geolocation is 44.439111, 26.0949840000001