Publicat: 27 Septembrie, 2019 - 15:31
Share

Simona Halep împlinește astăzi 28 de ani, iar Darren Cahill a ținut să îi transmită un mesaj cu această ocazie. Cahill, care va reveni alături de sportivă din anul următor, i-a urat sa aibă un an 2020 mai bun decât actualul.

"Privirea pe care o ai când știi că vin cadourile! La mulți ani, Simona! Să ai o zi minunată și să te asiguri că băieții (Toni Iuruc, Theo Cercel și Daniel Dobre) vor avea grijă de tine astăzi. Felicitări pentru un 28 minunat. Hai să-l facem pe 29 mai bun”, a a fost mesajul lui Darren Cahill pe rețelele de socializare. 

Românca a anunțat reluarea colaborării cu Darren Cahill (53 de ani), de la începutul anului 2020.

"Salutare! Am niște vești extraordinare pe care vreau să vi le împărtășesc. După un an fără el în echipă, sunt fericită să anunț că Darren va reveni lângă mine din sezonul viitor.
"D", ultima dată te-am ucis și am de gând să te ucid din nou! Bine ai revenit! Abia aștept să terminăm ce am început! Pe curând!", a postat Halep pe Twitter. 

Darren Cahill şi Simona Halep au anunțat, pe 9 noiembrie 2018, că aveau să înceteze colaborarea.

Printre trofeele majore cucerite de Simona alături de antrenorul australian se numără: Indian Wells (2015); Madrid, Bucureşti, Montreal (2016); Madrid (2017); Shenzhen, Roland Garros, Montreal (2018);

Tag-uri Nume: