Publicat: 7 Aprilie, 2020 - 18:19
Share

Tot mai mulți membri ai personalului medical se infectează la muncă! În acest moment, cel puțin 50 de cadre medicale de la Spitalul Victor Babeș din Capitală au ieșit pozitiv la COVID-19. O situație asemănătoare se înregistrează și la Spitalul Universitar.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Institutului Matei Balș din Capitală, la acest spital sunt 39 de cadre medicale depistate pozitiv cu COVID-19.

O situație îngrijorătoare este și la Spitalul Universitar, unde numărul medicilor, asistenților și infirmierilor depistate pozitiv a ajuns la 35. La această unitate medicală, managerul a cerut ajutorul militarilor pentru a putea gestiona situația.

Lucrurile nu sunt mai bune nici la Spitalul Victor Babeș din București. Potrivit conducerii, s-au făcut teste pentru 200 de angajați.

La nivel național, situația este cu adevărat crtitică. Este vorba de mai bine de 500 de cadre medicale depistate pozitiv cu noul coronavirus. De departe cea mai gravă situație este la Suceava, cu peste 300 de cadre medicale infectate.

Tag-uri Institutii: