21 mai 2022

Lansarea Centrului Naţional de informare şi promovare a patrimoniului cultural

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Astăzi, 30 martie, începând cu ora 15:00, va avea loc o primă întâlnire a echipei proiectului „Centrul naţional de informare şi promovare a patrimoniului cultural”, în cadrul căreia se vor discuta priorităţile şi activităţile pentru anul în curs.

Conferinţa va oferi o perspectivă asupra misiunii Centrului şi a direcţiilor de acţiune pentru anul 2021, aşa cum au rezultat acestea în urma seriei de consultări externe desfăşurate în ultimele trei luni.

Evenimentul va prilejui, în plus, şi o vizită virtuală – în poveşti şi imagini – la Casa de Târgoveţ din Calea Şerban Vodă, nr. 33 din Bucureşti, care va funcţiona ca sediu fizic al Centrului.

Centrul naţional de informare şi promovare a patrimoniului cultural îşi va definitiva strategia pentru anii următori, pornind atât de la priorităţile rezultate în aceste ultime trei luni de consultare, cât şi de la reacţiile, propunerile şi oportunităţile de colaborare ale sectorului patrimoniului cultural.

Proiectul In-Herit – Centrul Naţional de informare şi promovare a patrimoniului cultural este realizat dintr-un parteneriat între Institutul Naţional al Patrimoniului, Fundaţia ProPatrimonio, Asociaţia Da’DeCe şi Institutul Meşteşugurilor din Norvegia şi este finanţat prin Granturile SEE 2014-2021 în cadrul Programului RO-CULTURA.

Mai multe informaţii şi modul în care puteţi participa, aici: https://www.facebook.com/events/130885222254229