30 iunie 2022

Laura Iviniş lansează Dialoguri sincere, joi, la Biblioteca Judeţeană „Lucian Blaga” Alba

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Joi, 16 iunie 2022, de la ora 18.00, vă aşteptăm la Biblioteca Judeţeană „Lucian Blaga” Alba, unde va avea loc prezentarea cărţii „Dialoguri sincere”, de Laura Iviniş, ilustrator, Cristina Gyalai.

Un volum care poate deschide calea dialogului între părinţi şi copii, „împuternicindu-i pe cei mici să rămână sinceri, fără teama de a exprima şi emoţii mai puţin plăcute, precum frica, îngrijorarea, furia. Iar indiferent de situaţie, ar înţelege că iubirea părinţilor rămâne necondiţionată şi securizată. Şi chiar dacă apare zbuciumul, întorcându-ne la conectare, rămânem sinceri şi trăim autentic”, transmite Laura Iviniş.

Alături de autoare vin actorii Cătălina Mihăilă şi Iulian Costea, care vor pune în scenă câteva pasaje din volumul prezentat, dând viaţă dialogurilor dintre personajele cărţii.

În cadrul activităţii, psihoterapeutul Adina Drimbe vă va oferi mai multe detalii despre Laura Iviniş, dar şi despre atelierul de parenting pe care îl susţine, lunar, la Biblioteca Judeţeană „Lucian Blaga” Alba, în cadrul proiectului BebeBiblioteca.

Programul se va încheia cu o serie de momente de animaţie culturală pentru copii, jocuri, lecturi şi activităţi interactive, prin urmare nu rataţi ocazia de a petrece timp de calitate împreună cu cei mici, la noi, la bibliotecă!

Evenimentul de joi, 16 iunie 2022, are loc în cadrul proiectului 3.17 Lansări şi prezentări de carte, în organizarea Consiliului Judeţean Alba şi a Bibliotecii Judeţene „Lucian Blaga” Alba, în parteneriat cu Clubul de carte „Cu copiii la poveşti”.

Sursa foto Biblioteca Judeţeană „Lucian Blaga” Alba