Publicat: 25 Noiembrie, 2012 - 17:43
Share
Cine-i celalalt?


Sebastian Lăzăroiu a comentat pe Facebook afirmația liberalului Varujan Vosganian potrivit căreia el va face parte 100% în viitorul guvern USL, catalogându-l pe Vosganian drept "alt fraier".

"Crin Antonescu a promis la cel puțin jumătate din PNL că vor fi în Guvernul Ponta", mai scrie Lăzăroiu.

Varujan Vosganian, pe blog: Antonescu a spus ca prezenta mea in Guvern e previzibila 99%. S-a adaugat si acel 1% care lipsea. Alt fraier. Crin a spus ca Varujan va fi 99% in guvernul Ponta. Si ca nu e 100% pentru ca nu a vorbit cu Vosganian. Se pare ca au vorbit intre timp. Doar ca nu va fi nici un guvern Ponta dupa 9 decembrie :)) Pentru stiinta lui Vosganian, Crin a promis la cel putin jumatate din PNL ca vor fi in guvernul Ponta. Lui i-a propus public ca stie ca ii place sa fie gadilat", a scris Lăzăroiu pe Facebook.
 
Lăzăroiu a comentat şi războiul din PNL dintre Antonescu şi Tăriceanu.
 
"Cine spera in marea revolutie a lui Tariceanu in PNL ar trebui sa se uite la acest Varujan Vosganian care e atat de ahtiat dupa functii incat reactioneaza la cea mai vaga promisiune a sefului. Cu oameni din astia nu faci revolutie in partid. Cum am spus. Tariceanu are o misiune grea cand va prelua partidul in opozitie", este de părere Lăzăroiu.
 
Vicepreşedintele PNL Varujan Vosganian scrie, duminică, pe blogul său, că liderul liberal Crin Antonescu a declarat că prezenţa sa în viitorul Guvern este previzibilă 99%, dar că între timp s-a adăugat şi acel 1% care lipsea pentru a fi vorba de 100%.