Publicat: 27 Februarie, 2018 - 16:06
Share

Biblioteca Judeţeană "Lucian Blaga" Alba împreună cu Consiliul Judeţean Alba lansează în ultima zi a lunii februarie o nouă invitaţie pentru toţi iubitorii de lectură. Este vorba despre întâlnirea lunară a membrilor Clubului de lectură "LecturAlba" care va avea loc miercuri 28 februarie 2018, începând cu orele 17:00 la sala de lectură a bibliotecii.

La întâlnirea cu lectura şi cartea pot participa alături de membrii clubului toţi cei interesaţi de ,,savurarea,, unor cărţi interesante şi de întâlnirea cu oameni care au preocupări similare. În cadrul întâlnirii din luna februarie va avea loc lecturarea unor fragmente reprezentative din cărţile propuse şa întâlnirea precedentă, respectiv: Deodată în adâncul pădurii, autor Amos Oz şi Zbor deasupra unui cuib de cuci, autor Ken Kesey. Lectura va fi însoţită de dezbateri, interpretări, comentarii pe marginea textului şi păreri referitoare la cele două cărţi lecturate. Întâlnirea va continua cu discuţii libere şi propunerea unor lecturi şi teme de discuţie viitoare.

Proiectul face parte din Programul minimal 2018 al instituţiei -1. USERS/1.1 Clubul de lectură, şi este un proiect destinat utilizatorilor serviciilor de bibliotecă. Obiectivele proiectului sunt stimularea creativităţii şi a dialogului între iubitorii de lectură, promovarea colecţiilor bibliotecii în comunitate şi dezvoltarea de abilităţi de înţelegere şi interpretare a unui text propus.
 

Tag-uri Nume: