Publicat: 5 Decembrie, 2020 - 00:00
Share

Probabil mulți dintre eventualii cititori ai acestei rubrici vor fi auzit, poate chiar l-au citit pe autorul cărții semnalate astăzi, mai cu seamă că, așa cum se menționează pe manșeta copertei pe care o prezentăm alăturat, este autorul unor besteselleruri precum „Cafeneaua de la capătul lumii” și „Întoarcerea la Cafeneaua de la capătul lumii”, traduse în 35 de limbi, între care și româna.

La treizeci și trei de ani, după un eveniment care i-a schimbat viața, Strelecky a scris prima sa carte, Cafeneaua de la capătul lumii (The Why Café). Lucrarea a cunoscut un succes fulgerător, reprezentând o sursă de inspirație pentru cititori de pe toate continentele. I-au urmat alte volume, printre care Life Safari, Cele cinci priorități în viață (The Big Five for Life), Întoarcere la Cafeneaua de la capătul lumii (Return to The Why Café), Ahas! – Moments of Inspired Thought și The Big Five for Life Continued. Prin intermediul scrierilor și aparițiilor sale televizate și la radio, mesajul lui John a ajuns la oameni de pretutindeni, motivându-i să-și trăiască viețile așa cum își doresc cu adevărat.

Despre ce este vorba în noul său bestseller?

Scriu editorii: „Thomas Derale, un om de afaceri din Chicago, știe ce înseamnă cu adevărat leadershipul de succes: companiile sale fac averi, angajații îl iubesc, iar clienții sunt dispuși să aștepte săptămâni întregi doar pentru a putea colabora cu el. La vârsta de cincizeci și cinci de ani, Derale află că este pe moarte. Dar, chiar și în acest act final al vieții sale, Thomas rămâne o adevărată sursă de inspirație pentru toți cei din jurul său. Printr-o serie de ultime întâlniri și discuții cu cei mai importanți oameni din viața lui – îndeosebi cu soția sa, Maggie, și cu protejatul său, Joe, care îl privește pe Thomas ca pe un mentor –, ajungem să-i cunoaștem viața, concepțiile solide de business și impactul autentic pe care l-a avut, în plan personal și profesional, asupra tuturor celor care i-au fost tovarăși de drum de-a lungul vieții.

O altfel de parabolă a lumii afacerilor, <<Cele cinci priorități în viață>> vă va schimba pentru totdeauna viziunea asupra existenței, asupra muncii și leadershipului. Puteți aplica principiile expuse în această carte nu doar pentru a fi un lider de succes în carieră, ci și pentru a fi mereu stăpân pe situație, în comunitate, în familie și în toate aspectele vieții de zi cu zi.”

 

 

 John P. Strelecky – Cele cinci priorități în viață. Traducere din limba engleză de Fabiana Florescu. Editura Litera, colecția Introspectiv. 250 pag.

 

 

Topic: 

Format: