30 septembrie 2022

Lecturi de weekend: „Cuvinte care schimbă minți” de Shelle Rose Charvet

A la carte
Distribuie pe rețelele tale sociale:

A treia ediție a unei cărți foarte căutate.

Potrivit lui Shelle Rose Charvet, specialistă internațională în limbajul de influențare, secretul comunicării este simplu: dacă vrei ca mesajul tău să ajungă la celălalt și să aibă un impact asupra lui, trebuie să apelezi la cuvintele și comportamentele adecvate. În felul acesta, te vei putea înțelege la un nivel profund cu interlocutorul tău, iar relația dintre voi se va ameliora în mod miraculos.

Cartea de față, un manual fundamental pentru oricine își dorește să se exprime eficace și să-i influențeze pe cei din jur, te va ajuta să depășești barierele în comunicare, să îți dezvolți cariera sau afacerea și să construiești relații plăcute și productive, din care toată lumea să aibă de câștigat.

„Cuvinte care schimbă minți este o carte remarcabilă! Într-un limbaj simplu și accesibil, autoarea descrie factorii care ne motivează pe noi toți şi îţi arată cum să comunici, cum să vinzi și cum să-ți gestionezi afacerea, respectând totodată oamenii la un nivel profund. Exemplele ei, deseori foarte amuzante, îți vor permite să identifici tipologiile în care se încadrează persoanele din jurul tău și cele mai bune mijloace de a le aborda. Jack Canfield

Scriu editorii: Lucrezi și trăiești alături de persoane care sunt greu de convins și care îți resping ideile automat, fără ca măcar să se gândească la ele? Ți-ai dori să ai puterea de a-i influența pe cei din jur fără să-i manipulezi? Ești curios să afli cum îi poți motiva pe ceilalți, cum îi poți ajuta să ia decizii și cum poți deveni mai persuasiv în activitatea ta? Citește această carte!

Shelle Rose Charvet – Cuvinte care schimbă minți. Cum influențezi comportamentul celorlalți cu ajutorul cuvintelor. Ediția a treia revăzută și adăugită. Traducere din limba engleză de Livia Olteanu. Editura Litera, colecția Introspectiv. 490 pag.