30 septembrie 2022

Lecturi de weekend: „Superalimente pentru supersănătate” de dr. Sarah Brewer

A la carte
Distribuie pe rețelele tale sociale:

Un nou bestseller scris de celebra Dr. Sarah Brewer, după „Trăiește mai mult și arată mai tânăr”, carte pe care am prezentat-o ieri.

Dr Sarah Brewer este un medic care a studiat la Cambridge University, a lucrat în spital, este un terapeut nutriționist autorizat, a publciat mult și a câștigat mai multe premii pentru activitatea sa.

Editorii prezintă astfel cartea:

Nutriția reprezintă prima linie de apărare împotriva bolilor – iar o dietă corectă și echilibrată poate preveni și combate foarte multe boli. Dr. Sarah Brewer ne sfătuiește ce să mâncăm pentru a combate cincizeci de afecțiuni des întâlnite folosind numai principiile medicinei nutriționale. De la tensiune ridicată la eczemă, de la artrită la depresie, aflați ce ar fi bine să mâncați – și ce ar trebui să evitați să mâncați – ca să puteți rezista în fața acestor afecțiuni.
Cartea conține rețete delicioase pe care le puteți încerca, dar se bazează și pe consumul de superalimente care vă oferă beneficii generale pentru sănătate – citind-o veți afla ce și cum să mâncați ca să rămâneți sănătoși și fericiți odată cu înaintarea în vârstă.

Sfaturi simple, beneficii maxime – superalimente pentru supersănătate: asta e esența cărții!

Nutriţia reprezintă prima linie de apărare împotriva bolilor – iar o dietă corectă şi echilibrată poate preveni şi combate multe boli.

Dr. Sarah Brewer – Superalimente pentru supersănătate. Traducere din limba engleză de Alexandra Arion. Alias Publishing. 176 pag.