Publicat: 12 Iulie, 2012 - 13:46
Share

Les Elephants Bizarres, alături de Grimus, vor încinge atmosfera în Ardeal, în deschiderea concertului pe care formaţia Roxette îl va susţine pe stadionul din "capitala Transilvaniei", concertul din Cluj-Napoca fiind primul show al trupei organizat la Cluj Arena.

"Bizarre", cuvântul franţuzesc pentru "ciudat", reprezintă doar una dintre modalităţile prin care poţi descrie muzica băieţilor de la Les Elephants Bizarres. Nu pot fi încadraţi într-un gen muzical anume, pentru că stilul lor este unic, diferit; odată ce îi asculţi, cu siguranţă piesele lor îţi vor rămâne tipărite în minte şi te vei trezi fredonându-le refrenele. Dorinţa de a îşi dovedi abilităţile muzicale, capacitatea de a-şi ţine publicul conectat şi, nu în ultimul rând, personalitatea lor i-a transformat într-unul dintre cele mai hot nume alternative româneşti.
În această vară băieţii nu au stat degeaba: au lansat un nou single, însoţit de videoclip. Nu Mă Opri este prima încercare a elefanţilor de a cânta în limba română: o piesă de vară, cu versuri care vor surprinde şi vor dezvălui publicului o altă latură, poate mai sensibilă, a trupei; totul pe acorduri muzicale ce poartă marca Les Elephants Bizarres. După ce au încântat publicul cu show-ul lor prin de energie de la ediţia din acest an a B'ESTFEST Summer Camp, membrii trupei vor fi prezenţi la un alt festival european, Spirit of Burgas (Bulgaria), pe 3 August. Până atunci, însă, vor face un popas la Cluj-Napoca unde, pe 19 Iulie, se vor alătura trupei Grimus pentru un show în deschiderea concertului Roxette.
Prezentat de Ursus şi Volksbank, concertul Roxette va avea loc pe 19 Iulie, în Cluj-Napoca, biletele putând fi achiziţionate online, de pe myticket.ro, din reţeaua magazinelor Diverta, precum şi de la o serie de puncte de vânzare special amenajate în zona Ardealului: casa de bilete a stadionului Cluj Arena, casele de bilete special amenajate în incinta Pollus Center si Iulius Mall din Cluj, la care se adaugă şi reţeaua magazinelor Inmedio din Cluj-Napoca, Baia Mare, Zalău, Turda şi Sighişoara.
 

Autor: Călin Angheluţă