Publicat: 10 Iunie, 2012 - 22:57
Share


Potrivit datelor exit-poll-ului CURS, Lia Olguţa Vasilescu, candidata USL pentru Primăria Craiova, ar fi obținut 50% din voturi, urmată de Antonie Solomon, cu 37%.
 

"În primul rând vreau să le mulţumesc celor trei organizaţii din Craiova ale USL: PSD, PNL şi PC, vreau să mulţumesc Guvernului României care s-a mobilizat şi a venit tot la Craiova, domnului preşedinte Victor Ponta, domnului Crin Antonescu şi nu în ultimul rând galeriei de fotbal a Universităţii Craiova care astăzi s-a mobilizat şi a fost alături de mine. Nu am spus în campania electorală ce voi face pentru Universitatea Craiova tocmai pentru a nu se specula faptul că vreau să câştig voturi pe seama Universităţii Craiova, dar acum pot să spun că voi fi alături de galerie în orice demers pe care îl va face", a declarat Lia Olguţa Vasilescu la sediul PSD Dolj.

"Campania a fost foarte murdară. Cred că nu se puteau spune lucruri atât de murdare despre o femeie câte s-au spus despre mine în această campanie", a arătat Lia Olguţa Vasilescu.