Publicat: 14 Decembrie, 2012 - 11:16
Share

Ioan Oltean a anunţat, în urmă cu câteva minute, că Cezar Preda nu mai demisionează de la conducere PDL. Declaraţia a fost făcută înaintea şedintei Colegiului Director al partidului. Referitor la deciziile care ar putea fi luate în cadrul şedinţei, Oltean a spus că nu vrea scămbărea conducerii.

"Cred ca in momentul acestra nu se impune demisia biroului permanent... vom face analize foarte serioase", a declarat Oltean.
Aceeaşi opinie o împărtăşeşte şi colega sa Roberata Anastase.

"Nu cred ca abordarea trebuie să fie schimbarea oamenilor, în momentul acesta", a spus Roberata Anastase.

"Vom face o analiză serioasă, o să avem cinci puncte pe ordinea de zi, inclusiv convocarea Consiliului Naţional şi a Convenţiei. (...) O să rămâneţi, cred eu, plăcut surprinşi, partidul va rămâne unit", a declarat Vasile Blaga preşedintele PDL.

Adriean Videanu crede că în urma discuţiilor se va ajunge la "o soluţie matură pentru partid. (...) Construcţia dreptei trebuie să continue". Eu mi-am spus punctul de vedere, cred că trebuie convocată o Convenţie a partidului cât mai repede cu putinţă. Şi conducerea actuală a partidului trebuie să gestioneze lucrurile unui partid care a luat 17% din voturile electoratului în această ţară, a declarat Videanu.

Cristian Boureanu a declarat că construcţia România Dreaptă nu a fost una fericită şi că nu mai este nevoie de ea.

Democrat liberalii ar putea decide convocarea unui consiliu naţional de coordonare care să stabilească data la care va avea loc conveţia naţională. Se pare că democrat liberalii preferă luna Martie pentru acest eveniment.