Publicat: 14 Martie, 2012 - 17:30
Share

Secretarul general al PDL Bucuresti, deputatul Danuţ Liga solicită conducerii Partidului Democrat Liberal "să analizeze şi să trateze cu foarte mare atenţie candidaţii pentru poziţiile de primari de sector şi Primaria Capitalei, iar  atunci când lucrul acesta s-a stabilit să fie comunicat către opinia publică într-un mod cât se poate de serios şi de către o persoana cu legitimitatea necesara transmiterii unui asemenea mesaj.

În ceea ce priveşte posibila candidatura a lui Poteraş la Primaria sectorului 6, Liga crede că este doar o gluma proasta şi în niciun caz o propunere de candidatură serioasă din partea unui  partid respectabil aşa cum este Partidul Democrat Liberal.
Singura discuţie care poate avea loc în PDL pe subiectul Poteraş dacă mai ţinem cont de codul etic şi statutul partidului  este aceea de a-i se retrage sprijinul politic al acestuia şi de a fi demis de la conducerea PDL sector 6.

Cu cât mai repede lucrul acesta cu atat mai bine atat pentru cetaţenii sectorului 6, cât şi pentru Partidul Democrat Liberal".