14 august 2022

Lilian Scripnic: Moţiunea de cenzură, susţinută de cei care au protestat, alături de AUR

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Moţiunea de cenzură, susţinută de cei care au protestat, alături de AUR, împotriva lui Florin Cîţu şi a miniştrilor săi incompetenţi

Alături de AUR, peste treizeci de mii de români au ieşit sâmbătă pe străzi în Bucureşti pentru a protesta împotriva dezastrului naţional spre care ne conduce Guvernul Cîţu şi preşedintele Iohannis.

Au fost împreună cu noi părinţi nemulţumiţi de perspectiva impunerii obligativităţii vaccinării copiilor, studenţi care nu sunt primiţi în cămine fără certificat verde, pensionari care au primit facturi de două sau trei ori mai mari la energie, români care sunt daţi afară de la locul de muncă pentru că nu s-au vaccinat, toţi cei care s-au săturat de Florin Cîţu şi de acest Guvern de incompetenţi.

Am demonstrat astfel că noi, AUR, suntem puternici şi avem capacitatea de a crea, cu oameni serioşi, valoroşi şi patrioţi, o mişcare de deşteptare naţională astfel încât să oferim României un viitor demn şi respectat. Am arătat că suntem mulţi şi că, prin susţinerea populară pe care o avem, prin entuziasmul pe care îl generăm, reuşim să fim glasul poporului. Am arătat, de asemenea, că ne susţinem ideile şi crezul în mod paşnic şi civilizat, dărâmând astfel „eticheta” de extremişti pe care ne-au pus-o nejustificat politicienii care se tem de români şi de noi.

Florin Cîţu s-a ascuns sâmbătă, dându-i însă frâu liber lui Raed Arafat ca, în timp ce noi protestam împotriva certificatului verde, să anunţe restricţii fără precedent pentru nevaccinaţi, restricţii care încalcă în mod flagrant Constituţia. Klaus Iohannis a fugit de românii care îşi exprimau nemulţumirea în faţa Palatului Cotroceni. În loc să îi asculte şi să îi unească pe români, acesta a preferat să plece în Germania pentru a primi o diplomă pentru unitatea Europei.

Noi, AUR, avem curajul şi determinarea să mergem mai departe pentru a pune în practică voinţa românilor, iar astăzi mai facem un pas important în acest sens: Guvernul Cîţu va pleca de la Palatul Victoria.

Pentru toţi românii care au protestat sâmbătă împotriva acestui Guvern, voi vota astăzi moţiunea de cenzură!

Aşa să ne ajute Dumnezeu!

05.10.2021

Deputat AUR Lilian Scripnic
Circumscripţia electorală nr. 18 Galaţi