5 iulie 2022

Lilian Scripnic: Prin denigrarea AUR, celelalte partide nu fac decât să denigreze o parte a societăţii româneşti

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Parlamentul României
Camera Deputaţilor
Grupul Parlamentar al Alianţei pentru Unirea Românilor

DECLARAŢIE DE PRESĂ

Lilian Scripnic (AUR): Minciuna, bârfa, denigrarea şi învinuirea neîntemeiată a AUR denotă incapacitatea guvernanţilor de a asigura bunul mers al lucrurilor în România

Cei ce ne denigrează ignoră o realitate: parlamentarii AUR reprezintă interesele unei părţi considerabile din poporul român.

Faţă de momentul alegerilor, astăzi susţinerea pe care o avem din partea românilor e impresionant mai mare.

Oamenii s-au convins că acţiunile noastre sunt pentru salvarea acestei naţiuni şi a ţări. Luptăm pentru păstrarea resurselor naturale şi folosirea lor raţională, în folosul românilor, pentru păstrarea valorilor şi tradiţiilor, pentru punerea în valoare a generaţiilor tinere în interiorul României.

Prin denigrarea AUR, celelalte partide nu fac decât să denigreze o parte a societăţii româneşti. Acuzaţiile mincinoase aduse la adresa partidului şi a reprezentanţilor AUR sunt o insultă şi la adresa susţinătorilor noştri.

Actualul sistem politic merge pe o cale greşită şi nu reprezintă voinţa poporului. Mai degrabă complotează împotriva poporului şi reprezintă interesele altora, şi nu ale României.

Agonia sistemului şi incapacitatea acestuia de a asigura bunul mers al lucrurilor duce la folosirea celor mai urâte şi mizerabile acţiuni îndreptate împotriva AUR şi, indirect, împotriva românilor care ne susţin.

Sistemul politic a fost transformat într-o mare bârfă îmbibată cu minciuni.

Realitatea e prezentată eronat de o presă aservită, care pune „corectitudinea politică” mai presus de adevăr.

Pe post de arme se folosesc minciuna, bârfa, denigrarea şi învinuirea neîntemeiată. Asta denotă neputinţa în faţa realităţii. Şi rezultatele se văd în sondaje.

Iubirea de ţară, în viziunea actualei guvernări, înseamnă a fi extremist. Iar a sluji interesele altora, ca servitori umili şi ascultători, înseamnă pentru ei democraţie şi corectitudine.

Toate acestea vor fi decontate. Românii se trezesc!

Deputat AUR Lilian Scripnic
Circumscripţia electorală nr. 18 Galaţi