Publicat: 26 Februarie, 2018 - 16:52
Share

Referitor la informațiile apărute în spațiul public privind devierea liniei de tramvai 41 în zona Pieței Agroalimentare Drumul Taberei (Moghioroș) din cauza lucrărilor efectuate la noua magistrală de metrou, Regia Autonomă de Transport București (RATB) face următoarele

În zona respectivă se vor executa lucrări la Magistrala 5 de Metrou, ceea ce implică atât construirea tunelului, a stațiilor de acces, dar și mutări ale rețelelor edilitare.

RATB, împreună cu autoritățile publice locale, colaborează cu firma Astaldi și cu Metrorex SA pentru modificarea unor trasee de suprafață, în scopul de a crea condiții de finalizare a lucrării.

În acest sens, Comisia Tehnică de Circulație a Municipiului București a avizat relocarea temporară a liniei 41 de tramvai, precum și a întregului trafic auto pe Str. Brașov (crearea unui by-pass de circulație), până la finalizarea lucrărilor la metrou din zona intersecției Drumul Taberei/ Str. Brașov.

Precizăm că aceste măsuri nu vor afecta călătorii liniei 41, întrucât aceasta își va menține traseul actual, nefiind deviată pe alte artere.

Data începerii și perioada derulării lucrărilor din zona respectivă vor fi comunicate public, la momentul oportun, de instituțiile implicate. 

În concluzie, pentru corecta informare a opiniei publice, vă rugăm să faceți modificările care se impun.

 

Tag-uri Nume: