Publicat: 19 Octombrie, 2017 - 16:13
Share

Denunțătorul din dosarul "Referendumul" s-a prezentat joi, la sediul Direcției Naționale Anticorupție, pentru a-și susține mai multe plângeri formulate împotriva președintelui PSD, Liviu Dragnea, și a ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan, pe care îi acuză de fapte de corupție.

Romică Părpălea, un bărbat din comuna Bragadiru, județul Teleorman, susține că a fost vicepreședinte al PSD Teleorman și că îl cunoaște foarte bine pe Liviu Dragnea din vremea când acesta era președintele Consiliului Județean Teleorman, potrivit TVR.

Romică Părpălea a depus o plângere penală împotriva lui Liviu Dragnea şi împotriva Tel Drum în luna iulie la DNA, iar acum a fost citat de procurori pentru a-și susține plângerea. Teleormăneanul susține că are probe cu care să dovedească că această companie, Tel Drum, îi aparține lui Liviu Dragnea și are mai multe acuzații la adresa liderului PSD.

Referindu-se la privatizarea Tel Drum, el a declarat: "După ce Consiliul Judeţean a făcut investiţii foarte mari, domnul Dragnea, printr-o semnătură simplă, ca preşedinte al Consiliului Judeţean, a oferit această societate puternică unui apropiat care era preşedinte executiv la PSD, cu care eu am colaborat foarte bine".