6 decembrie 2021

LNBM: BC CSU Sibiu joacă astăzi cu SCM U Craiova

Distribuie pe rețelele tale sociale:

BC CSU Sibiu primeşte vizita celor de la SCM U Craiova, în cea de a treia etapă din Liga Naţională de Baschet Masculin. Partida se joacă de la ora 18:30, la Sala Transilvania, iar biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro Datorită incidenţei crescute a cazurilor de îmbolnăvire cu virusul Covid, de la nivelul oraşului, la partida de astăzi au acces doar persoanele vaccinate sau care au trecut prin boală. Partida va fi transmisă LIVE pe DigiSport4 şi LookSport.

Baschetbaliştii sibieni joacă în această seară un nou duel în cadrul campionatului naţional şi sunt motivaţi să reuşească o victorie. Cel mai probabil, Evan Fitzner nu va putea evolua nici astăzi, din cauza problemelor medicale. Acesta a suferit o entorsă înaintea etapei precedente şi nu este încă refăcut complet. înaintea duelului cu Craiova, Monyea Pratt şi Dan Fleşeriu au declarat:

‘Va fi un meci greu. Craiova vine după o victorie, au mulţi jucători foarte buni, atletici, aşa că trebuie să fim pregătiţi să le ţinem piept. Va trebui să fim atenţi în apărare, întotdeauna cheia este apărarea, trebuie să îi oprim, să punem în aplicare planul nostru de joc şi vom fi bine’, a spus Monyea Pratt.

‘Echipa noastră este, în continuare, în aceeaşi rotaţie ca în ultimele meciuri şi vom avea un meci greu. Craiova se prezintă foarte bine pe toate poziţiile, sunt acoperiţi. Au jucători atletici, cu viteză mare şi fac recuperări ofensive multe. Va trebui să facem un joc foarte bun la urmărire şi să încercăm să fim cât se poate de agresivi în apărare pentru a le pune probleme. Suntem aproape de revenirea lui Evan şi a lui Toni Rotaru şi sperăm ca, cel puţin din etapa următoare, să îi avem şi pe ei alături. Sper să facem un meci mai bun decât cel de la Steaua care, a fost şi el mai bun decât cel cu Constanţa, aşa că sperăm, în primul rând, să jucăm bine şi rezultatul va veni de la sine’, a spus Dan Fleşeriu,înaintea partidei.

Partida din această seară se joacă de la ora 18:30, la Sala Transilvania şi LIVE pe DigiSport 4 şi LookSport. Accesul se face în baza tichetelor achiziţionate de pe www.bilete.ro şi a certificatului digital Covid care să ateste că spectatorii sunt vaccinaţi sau se află în perioada cuprinsă între a 15-a şi a 180-a zi de la infectare. Minorii sunt exceptaţi de la prezentarea certificatului Covid.

Acţiune cofinanţată de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sport 2021 şi de Consiliul Judeţean Sibiu prin Serviciul Public Sala Transilvania.