5 octombrie 2022

LNBM: BC CSU Sibiu joacă la CSA Steaua Bucureşti

Distribuie pe rețelele tale sociale:

BC CSU Sibiu joacă meciul din etapa a doua a Ligii Naţionale de Baschet Masculin, în deplasare la CSA Steaua Bucureşti. Partida se joacă astăzi, de la 19:15 şi va fi transmisă LIVE atât pe DigiSport, cât şi online pe canalul de Youtube al FRB TV.

După debutul nefericit din prima etapă a campionatului, BC CSU Sibiu luptă astăzi, în deplasare la CSA Steaua Bucureşti , pentru o victorie. Adversarii de astăzi ai galben-albaştrilor vin şi ei după o înfrângere, astfel că duelul de anunţă unul extrem de interesant. înaintea deplasării în capitală, Evan Fitzner şi Dan Fleşeriu au declarat:

‘Cu siguranţă nu trebuie să mai subestimăm niciunul dintre adversarii noştri. Meciul cu Steaua va fi o şansă de a ne reveni după înfrângerea dureroasă din etapa trecută, de acasă. Cred că va trebui să abordăm meciul diferit şi să ne revenim ‘, a spus Evan Fitzner.

‘Un meci, oricum, foarte greu, iar acum şi mai greu după înfrângerea din prima etapă. Un meci în care noi trebuie să trecem pragul psihologic după acea înfrângere, în primul rând. Trebuie să stăm concentraţi în meci şi să facem tot posibilul să încercăm să jucăm bine şi să facem o apărare cât mai bună şi să reuşim să marcăm aruncările deschise, pe care sper să le avem din nou, ca şi în meciul precedent. Sper că băieţii şi-au revenit din punct de vedere al oboselii şi vor reuşi să facă un meci mai bun . Ne dorim să venim cu o victorie acasă!’, a spus antrenorul principal al BC CSU Sibiu.

Partida se joacă astăzi, de la 19:15 şi va fi transmisă LIVE atât pe DigiSport, cât şi online pe canalul de Youtube al FRB TV. După acest meci, BC CSU Sibiu joacă pe teren propriu, luni, 11 octombrie, în compania celor de la SCM U Craiova.

Acţiune cofinanţată de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sport 2021 şi de Consiliul Judeţean Sibiu prin Serviciul Public Sala Transilvania.