19 ianuarie 2022

LNBM: BC CSU Sibiu primeşte vizita celor de la BC Athletic Neptun Constanţa

Distribuie pe rețelele tale sociale:

BC CSU Sibiu debutează în Liga Naţională de Baschet Masculin, ediţia 2021/2022 cu un duel pe teren propriu, împotriva celor de la BC Athletic Neptun Constanţa. Partida se joacă la Sala Transilvania, de la ora 18:00, şi va fi transmisă LIVE pe canalul de youtube al FRB TV. Biletele sunt disponibile pe platforma www.bilete.ro

După succesul din Cupa României, BC CSU Sibiu debutează în campionatul intern, tot pe teren propriu, într-un duel cu echipa din Constanţa. Cu un moral bun, după reuşita calificării în Turul următor al Cupei României, echipa antrenată de Dan Fleşeriu, Miguel Angel Hoyo şi Cătălin Vulc, speră la un meci bun, deşi lotul se confruntă, în continuare cu mici probleme medicale. Tanner McGrew nu va evolua nici în meciul de astăzi, din cauza unei accidentări la umăr petrecute în ultimul meci din presezon.

‘Este primul meci din acest sezon şi vom juca acasă, în faţa propriilor suporteri. Deşi jucăm contra celor de la Constanţa, iar anul trecut au avut o echipă mai puţin competitivă, anul acesta au o echipă mult mai bună, după cum am văzut în Cupă. Au jucători mult mai valoroşi, atât români cât şi străini care au mai evoluat în România. Vom aborda acest meci cu maximă seriozitate, vom da tot ce avem mai bun, din primul până în ultimul moment, şi cu siguranţă ne dorim ca la finalul meciului să fim învingători’, a spus Mirel Dragoste, înaintea partidei.

‘Suntem, în continuare, cu câteva probleme medicale, vom aborda meciul la fel ca şi ultimul, cel de la Ploieşti. Trebuie să facem totul pentru a juca bine, în primul rând, şi pentru a câştiga aceste meciuri, chiar şi într-o rotaţie scurtă. Constanţa este o echipă aproape nouă, cu foarte multe transferuri faţă de sezonul trecut, cu câteva nume care au rămas la ei încă de anul trecut. S-ar putea să pună probleme mai mari şi să fie o echipă mai bună. Noi suntem o echipă nouă. Mai avem mult de progresat la relaţiile de joc dar cred că suntem pe un drum pozitiv şi am aşteptări mari, de la meciul acesta, să jucăm bine şi să obţinem şi victoria’, a spus Dan Fleşeriu, înaintea meciului.

Biletele sunt disponibile pe platforma www.bilete.ro Accesul se face în limita a 30 la sută din capacitatea Sălii, conform restricţiilor impuse de autorităţi, în baza certificatului digital Covid şi tichetelor de acces care costa 20 de lei.

Elevii de până la 14 ani beneficiază de reducere de 50 la sută din preţul biletelor, iar la acces li se poate solicita documentul doveditor al vârstei (certificat de naştere, act de identitate, carnet de elev). Copiii până la 6 ani au acces gratuit, fără a li se asigura loc.

Masca de protecţie este obligatorie a fi purtată pe întreaga durată a perioadei petrecute în incinta Sălii Transilvania şi rugăm spectatorii care participă la evenimentul sportiv să ocupe doar locul înscris pe tichetul de acces si să păstreze distanţarea de 1 metru.