8 august 2022

Locul de joacă din Cartierul ANL Sud a fost incediat!

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Un act de vandalism de o gravitate rară, a avut loc din păcate în Municipiul Focşani!

În cursul nopţii de joi spre vineri, 13 spre 14 ianuarie 2022,un act de vandalism de o gravitate rară, din păcate! un act de vandalism de o gravitate rară, din păcate!

Locul de joacă din Cartierul ANL Sud, NOU-NOUŢ, a fost incendiat de o mână criminală, aşa cum au putut constata cei de la ISU Vrancea.

Locul de joacă nici măcar nu era recepţionat, dar considerăm că este inadmisibil ca bunurile publice sau private să fie distruse!

Poliţia a deschis un dosar penal şi face cercetări pentru a identifica autorul sau autorii.

Având în vedere cele întâmplate, Primarul Cristi Valentin Misăilă a solicitat Direcţiei managementul proiectelor şi investiţiilor din cadrul Primăriei un studiu prin care să poată fi amplasate în oraş camere de supraveghere video într-un număr suficient de mare pentru evitarea unor astfel de incidente viitoare!

Bunurile publice sau private trebuie protejate cu orice preţ! Edilul Misăilă speră ca Poliţia să îi prindă cât mai curând pe făptaşi, dar totodată atrage atenţia că pentru a descuraja astfel de evenimente este nevoie de implicarea întregii comunităţi!

Pe această cale, Primarul face un apel la cetăţeni să anunţe de urgenţă autorităţile atunci când văd că cineva distruge un bun public sau privat! Sunaţi la 112!

Vandalismul ne afectează pe toţi şi doar împreună îl putem stopa!

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Focşani