30 septembrie 2022

Locuri de cazare pentru perioada admiterii la UBB

Distribuie pe rețelele tale sociale:

Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca pune la dispoziţia candidaţilor la statutul de student peste 400 de locuri în căminele proprii din Campusul Studenţesc Haşdeu.

Locurile de cazare vor fi disponibile pentru întreaga perioadă a admiterii şi sunt destinate candidaţilor care locuiesc la o distanţă de peste 20 de kilometri de Cluj-Napoca.

Situate în camere cu cinci paturi, locurile vor putea fi ocupate la un tarif de cazare de 25 lei/pat/noapte, în baza unei cereri transmise Serviciului Social al Universităţii, urmând ca plata să fie efectuată la administraţia Căminului Studenţesc nr. 3 (str. B.P.Haşdeu nr. 45), de luni până vineri, între orele 7.00 şi 15.00.

În vederea obţinerii unui loc de cazare, candidaţii trebuie să trimită o cerere şi o copie a cărţii de identitate la adresa social@ubbcluj.ro sau să le depună la Serviciul Social al UBB (str. I. C. Brătianu nr. 14), cu cel puţin 2 zile înainte de data solicitată pentru cazare.

Perioada de admitere pentru noul an universitar este cuprinsă între 11 şi 28 iulie 2022. Calendarul admiterii cuprinde perioada de înscrieri, probele de concurs, afişarea rezultatelor, depunerea contestaţiilor, confirmarea locurilor şi perioada de redistribuire a locurilor rămase disponible pentru fiecare dintre cele 22 de facultăţi ale UBB.

Informaţiile complete cu privire la admiterea din acest an la UBB pot fi consultate accesând linkul https://admitere.ubbcluj.ro/ro/.

Direcţia Comunicare şi PR a UBB

Sursa foto Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca