Publicat: 2 Iulie, 2017 - 17:29
Share

Potrivit datelor rezultate din declarațiile agenților economici privind locurile de muncă vacante, în 28 iunie 2017, în evidențele A.J.O.F.M. Ilfov au fost înregistrate 969 locuri de muncă vacante.

Din cele 969 locuri de muncă, 162 sunt pentru persoanele cu studii superioare, 248 pentru studii medii, pentru muncitori calificați 184 și 375 pentru muncitori necalificați.

Profesiile, meseriile sau ocupațiile în care agenții economici din județul Ilfov oferă locuri de muncă sunt:decorator interioare, manager de zona, șef schimb, contabil, asistent medical, barman, brutar, mecanic auto, casier, sudor, agent de securitate, șofer, lucrător comercial, femeie de serviciu, etc.

Condițiile de angajare, valabilitatea ofertei și informațiile suplimentare despre fiecare loc de muncă în parte se pot obține la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă — Ilfov din București, str. Ruginoasa, nr. 4, sector 4, la telefon (021)330.20.14, pe site-ul A.J.O.F.M. — Ilfov (www.ilfov.anofm.ro) sau la punctele de lucru ale A.J.O.F.M. Ilfov.

Compartimentul Resurse Umane, Salarizare,

Comunicare și Secretariatul Consiliului Consultativ